Haberler

Urla'da DSP'li Karaosmanoğlu Şovu

DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirerek startı verdi.

DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirerek startı verdi. Binlerce Urlalı, Başkan Karaosmanoğlu'na destek olmak için meydanı doldurdu. Coşkunun doruğa ulaştığı açılış töreninde bazı vatandaşlar mutluluk gözyaşı döktü. Barış ve sevgi güvercinlerinin uçurulduğu törende Karaosmanoğlu birlik mesajı verdi.

DSP Urla Belediye Başkan adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve DSP Urla Belediyesi Meclis üyesi adayları Atatürk Anıtı'na şükran çelengi sunarak seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Karaosmanoğlu ve belediye meclis üyesi adaylarını DSP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Ertan Avkıran, DSP Menderes Belediye Başkan Adayı Arif Ekti de yalnız bırakmadı. Egenin yürekleri efeleri eşliğinde Urla Cumhuriyet Meydanı'na gelen DSP Urla Belediye Başkan adayı Selçuk Karaosmanoğlu ve belediye meclis üyesi adayları Berkan Yılgör, Ahmet Birol Aydınhan, Ahmet Belkıran, Öznur Kurcan, Mehmet Oral, Güven Konuk, İbrahim Temiztepe, Süreyya Öztürk, Hilmi Bayer, Meral Gül, İhsan Bükülmez, Mehmet Güntürkün, Aysun Obuz, Gürsel Saygılı, Gamze Karakaplan, Gürbüz Maral, Semra Atay, Onur Çatal, Yusuf Babaoğlu, Burhan Kutlu, Ziya Çağan ve Mehmet Atalay ve kontenjan üyeler Bayram Anu, Nihal Çiçekçi ve Harun Seyhan'ıUrlalılar büyük bir coşkuyla karşıladı. Urlalıları selamlayan Karaosmanoğlu, Urla'da her zaman bütünleştirici olduğunu vurgulayarak konuşmasına başladı.

URLA'YI RANTÇILARA YEDİRMEYECEĞİZ

Urla Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan coşkulu kalabalığı gören başkan konuşmasına "Bu sevgi selini görmek beni çok duygulandırdı. Sizleri seviyorum. Siz beni biliyorsunuz, tavırlarımla, söylemlerimle, yaptıklarımla" sözleriyle başlaRKEN, "2004 seçimlerinde geniş bir ailenin evine konuk oldum. Başkanım bizim oyumuz yine sana dediler. Ben de bana oy atacaksın, ama neden ben? diye sordum. "E, senin odan köy odası gibi, istediğimiz zaman kapıyı vurup giriyoruz." dedi. Tam 15 yıl bu böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. "Biz kapıyı söktürdük, bizde kapı yok." diyorlar hani. Biz de öyle yok. Adam gibi, kim geldi, ne derdi var, her zaman için bizimle konuşma imkanı buldu. Her zaman derdine çare bulmak için çaba gördü. Bizim için önemli olan Urla, Urlalı. Bizim insanımız önemli bizim için. Biz çalışmamızla, davranışımızla, karakterimizle kendimizi bunca süre içinde tanıttık. Siz beni tanıyorsunuz. Geçen gün programda da söylediğim gibi, Elek elek eski elek, yenisi ya seyrek olur, ya sık seyrek. Bir de halk arasında bir laf var. Bildik aileden kız almak, aynalı çanaktan su içmeye benzer derler. Ha şimdi soruyorlar, oradan buraya geçtin, koltuk sevdası yüzünden mi? diye. Bu koltuk hiç kimseye baki değil. Bu yüzden partimizin verdiği karara saygı gösterdim. Ama Urla'da mevcut bir başkan var, bu başkana bir tepki yok. Oy sıkıntısı da yok. "Her şey olanca güzelliğiyle giderken, bayram değil, seyran değil bu başkanı neden değiştirdiniz?" diye sormazlar mı? Sevgili Urlalılar benim ilk demecimi biliyorsunuz. CHP'nin aday gösterdiği Sibel Uyar'ı destekleyeceğimi ve partimizin verdiği kararı eleştirme gibi bir lüksümüzün olmadığını söyledim. Ata'ya minnet çelengi sunma töreninde de yanında oldum Sibel Hanım'ın ama orada gördüm ki, bu adayı halk anketleri ve parti merkez kurulu seçmedi. Bu işin arkasında olan birkaç isim olduğunu gördüm. O birkaç isim istedi diye arkamı dönüp gidemem. Ben Urla için bir bedel ödedim. Ancak Urla halkı beni istemezse ceketimi alır giderim. Ben 6 sene CHP'deydim ve ne yazık ki hiçbir zaman kabullenilmedim. Hiçbir zaman destek olunmadım. Başkanını desteklemeyen bir parti, halkı nasıl kabullensin. ben CHP'nin adayı olan Sibel Uyar için hiçbir kötü söz söyleyemem. Tertemiz, şaibesiz sevdiğim bir kardeşim ama çevresinde baktığımda gördüğüm manzara içler acısı. Bu kardeşimizi piyon olarak kullanıyorlar. Biz Urla'ya ağzının suyu akan rantçılara bu ilçeyi yedirmeyeceğiz."

"Biz gün geldi işçilerimize maaşlarını ödemekte zorluk çektik ama dimdik durduk, kimseye avuç açmadık, çalmadık, çaldırmadık, adam gibi bu işi yürüttük. Urla'yı ranta esir etmedik." diyen Karaosmanoğlu, "Biz sermayeye karşı değiliz yanlış anlaşılmasın. Biz burada yapılacak güzel işlere karşı değiliz. Biz bizi rantın esir almasına karşıyız. Belediye başkanının para babalarına olur abi demesine karşıyız ve 15 sene biz bununla savaştık. Biz sizin desteğinizle buna karşı durmaya devam edeceğiz." dedi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından Urla Meydan AVM'de yer alan seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Mavi-beyaz balonların gökyüzüne salınmasıyla gerçekleştirilen açılışta Urlalılar çok sevdikleri ve güvendikleri Başkan Karaosmanoğlu'nu yine bağırlarına basarak sonuna kadar destek olacaklarını söylediler. "Urla Başkan Karaosmanoğlu ile güzel" diyen vatandaşlar "Başkanımız, Urla'yı köy havasından çıkartıp modern bir kent yaptı. İyi günümüzde kötü günümüzde hep yanımızda oldu. Derdimize derman oldu. Her zaman başkanımızın yanındayız" dediler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Karaosmanoğlu Ertan Avkıran Güzelbahçe Urla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title