Haberler

Ünlüler 'Yavru Vatan'ı Yıktı Geçti

Güncelleme:

2012'ye girdiğimiz gece yavru vatan Kıbrıs âdeta ünlü akınına uğradı.

2011'in son gününde Kıbrıs Cratos Otel'de kumar oynayarak 1 milyon 200 bin dolar kazanan Serdar Ortaç, 2012'ye şanslı bir giriş yaptı. Kumarda kazandığı paranın sevinci ile binlerce kişiye konser veren Ortaç'ın en önemli konuğu ise yeni sevgilisiydi. Kız arkadaşıyla dudak dudağa poz veren ünlü popçu, yeni yılla birlikte kalbinin de artık dolu olduğunu söyledi.

HAYDAN GELEN HUYA GİTTİ!

Konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ortaç, kumarda kazandığı parayla ilgili sorulara da şu yanıtı verdi: "O paranın yüzde 99'uyla kumar borçlarımdan kurtuldum. Cebimde 30 bin dolar kaldı ama rahat duramadığım için onu da rulet masasında bıraktım. Bunu ben Allah'ın tokadı olarak yorumluyorum. Bundan sonra kumar masasına oturmam, haydan gelen huya gitti"

SEZEN'DEN 'ÖPÜŞÜN' MESAJI

Sezen Aksu, ENBE Orkestrası ve Emel Müftüoğlu yılbaşı gecesi Savoy Ottoman Palace'taydı. Sahneye kırmızı tuvaleti ve 60'lı yılların saç modeliyle çıkan Minik Serçe, yeni yıla girmeye saniyeler kala geri sayıma başladı ve izleyenlerine 'Öpüşün' mesajı verdi. Aksu ayrıca "Sevin, sevilin, mutlu olun" diyerek misafirlerinin yeni yılını kutladı.

GRİ ELBİSESİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Girne'deki Merit Crystal Cove Hotel'de Candan Erçetin ve Gipsy Kings konser verdi. Gri elbisesiyle dikkat çeken Erçetin "Her geldiğimde kendimi evimde hissettiğim Kıbrıs'ta yeni yılı karşıladığım için mutluyum. 2012 uğur getirsin" dedi.

FRANSIZ KADINLA BİRLİKTE OLMAYACAK

Kıbrıs Rocks Otel'de sahneye çıkan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil; şovunda son günlerin en çok konuşulan konusu olan Fransa'nın Ermeni soykırımının kabul edilmesini de kendi üslubuyla eleştirdi. Ünlü şovmen, "Bundan sonra karar aldım. Fransız kadınlarıyla birlikte olmayacağım, boykot ediyorum kardeşim!" diyerek kendisini izlemeye gelenleri güldürdü

AŞKIN'DAN MESAJLI EĞLENCE

Kıbrıs Malpas Casino'da seyirciyi coşturan Aşkın Nur Yengi, yeni yıl mesajı vermeyi de ihmal etmedi. Yengi, şöyle konuştu: "2011'de millet olarak çok büyük acılar yaşadık. Van'da yaşanan depremle tüm Türk milletinin yüreği yaralandı. Biz, Laz'ı, Çerkez'i hepimiz biriz. Bizi bize bıraksınlar."

HERKESİ COŞTURDU!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen Kıbrıs'taki Noah's Ark Deluxe Otel'de sahneye çıktı. Kıbrıslı sevenlerini eğlendiren ünlü sanatçı, gecede çekilen bir fotoğrafını da Twitter'dan yayınlamayı ihmal etmedi.

SAHNEDEN İNDİ SESİ KISILDI

Türk Pop Müziği'nin en sevilen erkek seslerinden Ferhat Göçer, Kıbrıs Jasmin Court'ta 1500 davetliyle buluştu. Sahneden indiğinde sesi tamamen kısılan Göçer "Yeni yıldan barış diliyorum. Hepimiz yanımızdaki sevdiklerimizin kıymetini bilelim" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Candan Erçetin Serdar Ortaç Sezen Aksu Kıbrıs Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title