Haberler

Ünlü YouTuber Merve Özkaynak, gardırobundaki ürünleri satıp yardım kuruluşlarına bağışlayacak

Güncelleme:

YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla tanınan ve 2 milyon takipçisi bulunan fenomen Merve Özkaynak, İzmir'de meydana gelen 6,6'lık deprem sonrası harekete geçti. Çeşitli ülkelerden aldığı kıyafetlerini satışa çıkaran Özkaynak, gelirin tamamını AFAD, AKUT ve Kızılay'a bağışlayacak.

Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden satın aldığı kıyafetlerini bir alışveriş merkezinde açtığı mağazada satışa çıkaran Merve Özkaynak, satışın tüm gelirlerinin ise İzmir Depremi'nde kahramanlıklarıyla bir kez daha takdir toplayan AFAD, Kızılay ve AKUT'a bağışlanacağını duyurdu.

10 GÜN BOYUNCA SATIŞ YAPACAK

Sosyal medya hesabından konuyla alakalı video yayınlayan Özkaynak, "Sizinle beni müthiş bir şekilde heyecanlandıran bir haberi paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz ki İzmir'deki deprem sonrası kendime gelemiyor ve 'bir şeyler yapmam lazım' hissi beni bir türlü beni bırakmıyordu. Şuan da gördüğünüz bu mağaza 10 gün boyunca bana ait. 5-10 Kasım tarihleri arasında bu mağazada satılacak bütün ürünlerin gelirinin tamamı AKUT, AFAD ve Kızılay'a bağışlanacak" ifadelerini kullandı.

Ünlü YouTuber Merve Özkaynak, gardırobundaki ürünleri satıp yardım kuruluşlarına bağışlayacak

MERVE ÖZKAYNAK KİMDİR?

Merve Özkaynak, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Liseden mezun olduktan sonra iş hayatına atıldı ve üniversitede İletişim dalında eğitim gördü. Üniversitedeki eğitimi sırasında da reklam ajanslarında yine çalışmaya devam etti ve mezun olunca da yine bir reklam ajansında müşteri temsilciliği yaptı. Sonra da uluslararası müdürlük yaptı.

Ünlü YouTuber Merve Özkaynak, gardırobundaki ürünleri satıp yardım kuruluşlarına bağışlayacak

Merve Özkaynak, sonra da Vakko'da Moda dlinlik mağazası olan Pronovias'da moda danışmanlığı ve Channel'de Mağaza Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Mesleğini bırakan Özkaynak, YouTube'da içerik üretmeye başladı ve şimdilerde YouTube'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Cem Özkaynak ile evli olan başarılı YouTuber'ın Melisa adında bir kızı var.

Ünlü YouTuber Merve Özkaynak, gardırobundaki ürünleri satıp yardım kuruluşlarına bağışlayacak

Ünlü YouTuber Merve Özkaynak, gardırobundaki ürünleri satıp yardım kuruluşlarına bağışlayacak

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

MERVE ÖZKAYNAK Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (16)

YOOIOUUU:

SENİN KULLANILMIŞ ELBİSELERİNİ KİM NE YAPSIN MİDEM BULANDI

11
8
yanıtYanıtla
Maraz:

Reklam da olsa yardıma niyetli olması güzel bişey nice sanatçı bozması var elini taşın altına koymayan bu kız en azından biseyler yapıyor.

10
4
yanıtYanıtla
bravo:

şeymaya da kapak olsun

10
2
yanıtYanıtla
Drachen 1:

Yardım yapacak kişi bunu gizli yapar . Reklam için bu kadar alçalmayın.

9
0
yanıtYanıtla
bkt:

sne de yap kardesim reklamını da yap yarıdımını da hiç yapmamaktan iyidir

yanıt0
yanıt4
S.S:

Yardım mı yapıyor reklam mı taktir sizlerin.

8
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Galiba ikisinide yapıyor.

yanıt0
yanıt1
imran türkyılmaz:

gerçekten içler acısı bir durum bu acı olaydan bile reklam yapıpıp nemalanmaya çalışmaktır. bir elin verdiğini diğeri görmeyecekgardropp yenileme çalışması mı buyorum yazmadan geçemedimbu insanlara yazıklar olsun

8
0
yanıtYanıtla
ENİS:

EH İNSAN İLETİŞİM MEZUNU, HALKLA İLİŞKİLER KONUSUNDA İŞ TECRÜBESİ OLUNCA ''ACILARI VE EVDEKİ MODASI GEÇMİŞ GİYSİLERİ GÜYA İNTERNET ÜZERİNDEN BİRİLERİNE PAZARLAYACAK, YARDIM KURULUŞLARINA GELİRİN PAYLAŞACAK. ZERRE KADAR İYİ NİYET VARSA ADIMI DEĞİŞTİRİRİM. ÇOK UCUZ, SIRADAN BİR NUMARA. SENİN NE ÖZELLİĞİN VAR Kİ KULLANILMIŞ GİYSİLERİN PARA ETSİN?YOUTUBER OLMAN SENİ ÖNEMLİ Mİ KILIYOR?HANGİ 1Q''SU DÜŞÜK BEYİNLER VAR Kİ BU TUZAĞA DÜŞECEK?BİN LİRA BAĞIŞ YAP. AMA SESSİZCE. BAĞIŞIN REKLAMI OLMAZ. AYIP.

8
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

YOTUBER NE YA.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title