Haberler

Ünlü yönetmenin kızından 'torpil' açıklaması

Güncelleme:

İtalya'da oyunculuk ve iletişim eğitimi alan Zeynep Alkan, önümüzdeki ay mezun olacağını açıkladı. Tatil için geldiği Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan güzel oyuncu, Hamdi Alkan'ın kızı olması nedeniyle sektörde kendisine torpil yapılmayacağını ifade etti. İşte Alkan'ın çarpıcı açıklamaları...

Arkadaşlarıyla buluştuğu bir kafenin çıkışında basın mensuplarına poz veren Zeynep Alkan, ayaküstü soruları yanıtladı.

Hem Türkiye'de hem de yurtdışında oyunculuk yapmak istediğini söyleyen Zeynep Alkan, babası Hamdi Alkan'dan torpili olmadığını söyleyip "Her girdiğim işte audition verdim bundan da gocunmam. Kimse kimsenin kızını yeteneği yoksa kadroya almaz" dedi.

"DİPLOMAMI ALNIMA YAPIŞTIRACAĞIM"

İtalya'da eğitim aldığını ve önümüzdeki ay mezun olacağını söyleyen Zeynep Alkan, espri yapak "Oyunculuk ve iletişim okudum. Çift anadal yaptım, artık diplomamı alnıma yapıştırarak yürümeyi planlıyorum" dedi.

Paylaştığı spor yaptığı videolarıyla sosyal medyada dikkat çeken genç oyuncu, bir dönem bacaklarıyla çok fazla ağırlık kaldırdığını ve babasının kendisine 'Roberto Carlos' diye seslendiğini anlattı.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATACAK

Bir dönem sosyal medyada paylaştığı videolarından sonra oldukça olumsuz yorumlar alan Zeynep Alkan, önümüzdeki günlerde hesabını kapatacağını, sosyal medyada herkesin birbirini kandırdığını anlatıp, şöyle konuştu:

"Kardiyo ve lifting dersleri alıyorum. Bacakta doksan kilo itebiliyorum babam 'Artık yeter artık Roberto Carlos bacaklı oldun' diyordu. Güzel gözükmeye çalışmak gibi derdim yok hayatım nasılsa onu paylaşıyorum. Sosyal medya dediğimiz şey kimsenin gerçek hayatı değil ki.

Herkes en iyi güzel halini en fit halini paylaşıyor. Kendimizi kandırıyoruz orada bir similasyon gibi. Bunları görüp kırılıp yorum yazıyor olabilirler. Sosyal medyaya inanmamak gerekiyor ben de işime başladığımda uzaklaşıp kapamayı düşünüyorum"

'TORPİL' İDDİASINA BU SÖZLERLE YANIT VERDİ

Zeynep Alkan, babası Hamdi Alkan'dan sanıldığı gibi torpilli olamadığını da belirtip "Oyunculuk büyük bir market, insanlar yarış içinde. En yakın arkadaşlar bile proje olduğunda rakip olabiliyor. Hayatta çabalamaya devam etmek gerek. Babamdan çok şey öğrendim, kendisi çok komik ve yetenekli bir insan.

Bir işe başladığında kendin yapmış olsan da audition vermiş olsan da 'Torpil var' diyecekler. Bir ismin altındaysan bunu yapıyor insanlar. Şu ana kadar her işte odişin verdim, yönetmen görüşmelerine girdim. Kimse kimsenin kızını yeteneği yoksa almaz. Bu çok saçma" sözlerini kullandı.

22 yaşındaki Zeynep Alkan, verdiği iddialı pozlarla sık sık gündeme geliyor.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Zeynep Alkan Hamdi Alkan Türkiye İtalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title