Haberler

Çocuklar Duymasın dizisinin Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol'un hesabı çalınınca hemen emniyete koştu

Güncelleme:

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalarda yer edinen Alparslan Özmol'un sosyal medya hesabı çalındı. Ünlü oyuncu, hesabının çalındığını fark eder etmez hemen emniyete gidip şikayette bulundu.

Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteri ile adından söz ettirmiş olan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol'un sosyal medya ile başı dertte.

HACKER KURBANI OLDU

Hakkında sık sık öldüğü yönünde haberler çıkan ve Twitter'da trend listesine giren Alpaslan Özmol şimdi de hacker kurbanı oldu.

Çocuklar Duymasın dizisinin Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol'un hesabı çalınınca hemen emniyette koştu

ŞİKAYETTE BULUNDU

Instagram'da 40 binden fazla takipçisi olan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol'un hesabı çalındı. Ünlü oyuncunun hesabından hackerler takipçilerine mesaj gönderirken bahis sitesi linki verdi. Özmol, hesabının çalınmasının ardından emniyete giderek şikayette bulundu.

Çocuklar Duymasın dizisinin Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol'un hesabı çalınınca hemen emniyette koştu

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Çocuklar Duymasın Alpaslan Özmol Haberler

500

Yorumlar (1)

Ramazan Önder:

Ne ülkücülük, ne milliyetçilik ne de solculuk bırakmadılar bu memlekette... Adımınızı kaldıran zihniyet Türk düşmanıdır...

12
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title