Haberler

Ünlü Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, Derin Dekoltesiyle Göz Doldurdu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, Instagram hesabı üzerinden yaptığı derin dekolteli paylaşımı ile sosyal medyada çok konuşuldu.

Önümüzdeki günlerde TV8'in yeni projesi 'Kızım' dizisi için ekranlara geri dönmeye hazırlanan Leyla Lydia Tuğutlu sosyal medya hesabından paylaştığı derin dekolteli fotoğrafıyla göz doldurdu.Tuğutlu'nun paylaşımı kısa süre içerisinde takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Ünlü Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu Derin Dekoltesiyle Göz Doldurdu

LEYLA LYDIA TUĞUTLU KİMDİR?

Leyla Lydia Tuğutlu, 29 Ekim 1989 tarihinde Almanya'nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızı olan Leyla Lydia Tuğutlu, ilkokula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatuvara da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuvarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Ünlü Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu Derin Dekoltesiyle Göz Doldurdu

Es-Es dizisinde İrem karakterini canlandırdı. ATV'de yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Ardından Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırdı. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştı. Sonra ise Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini ve Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Derin karakterini canlandırdı.

Ünlü Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu Derin Dekoltesiyle Göz Doldurdu

TACINI PARİS HİLTON TAKTI!

Leyla Lydia Tuğutlu, Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışması'nda birinci oldu ve tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı.

Ünlü Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu Derin Dekoltesiyle Göz Doldurdu

12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International'da 'Princess' ödülüne layık görüldü. Fashion TV Moda Ödülleri 2007'de "Gelecek vadeden model" seçildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Leyla Lydia Tuğutlu Almanya Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (16)

ünal:

bugün biri daha düştü piayasaya, bu dizi sinema sektöründe para yok nalaşılan, çıplak poz ver zengin erkek düşür ye babam ye, hayat bunlara böyle. biz bunlara hayat kadını sokak kadını aşifte diyoruz

8
4
yanıtYanıtla
YORUMCU:

tamam iyi hoş da bize ne arkadaş

9
2
yanıtYanıtla
Kemalist:

ölsede hevla bari yesek.

3
2
yanıtYanıtla
Osman:

Leyla hanım size bi tavsiyede bulunayın. Türk erkelerinden koru kendini. Sana bakınca kafalarında ne dönduklerini tahmin edebilir insan. üç dört yaşında çocukları tazic eden erkekler sana kim ne eder

3
1
yanıtYanıtla
Maviş:

Başlığa bakarmısınız! "Dekoltesiyle göz doldurdu" gözlerim doldu gerçekten ağlıyorum şuan bi dekolte bu kadar mı acıklı olur ;pppppppppp

4
0
yanıtYanıtla
OSMAN:

Ne seviyesiz haberler bu haberi yapan abazanın gözleri dolmuş

3
1
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

SELAM LEYLA HANIM MUHTEŞEMSİNİZ SEVGİLER

2
1
yanıtYanıtla
Burhaniye:

Haber nerde

2
1
yanıtYanıtla
bozkurt:

BİRİDE SELAM LEYLA HANIM YAZMIŞ :)))))

3
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

DEKOLTE SAYILMAZ. İYİ Kİ BİRAZ GÖSTERMİŞ. 29 YAŞINDA FİZİĞİ DÜZGÜN ÇOCUKSUZ BİR KADININ KUSURA BAKILMASIN AMA, GÖĞÜSLERİ, ÜSTELİK BÜYÜKTE DEĞİLLER, O KADAR SARKIK OLMAMALI. HAFİF TERTİP SİLİKONA İHTİYAÇ VAR.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title