Haberler

Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, Çukur'un yeni sezon kadrosuna dahil oldu

Güncelleme:

Ay Yapım'ın, Show TV'de yayınlanan fenomen dizisi 'Çukur'un oyuncu kadrosuna sürpriz isimler eklenmeye devam ediyor. Diziye son olarak usta oyuncu Suna Yıldızoğlu dahil oldu.

4. sezonun çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlayan Çukur ekibine, ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Suna Yıldızoğlu katıldı.

ARIK'IN ANNESİNİ OYNAYACAK

Yeni sezonu şimdiden merakla beklenen Çukur'un oyuncu kadrosu her geçen gün sürpriz bir isimle büyüyor. Bir yandan çekimlere devam eden ekip, bir yandan da uzun bir aradan sonra sette özlem gideriyor. Çukur'un geniş oyuncu kadrosuna son olarak bir süredir televizyon projelerinden uzak olan ünlü isim Suna Yıldızoğlu dahil oldu. Oyuncu, dizide Barış Arduç'un canlandırdığı Arık Böke Erdenet'in annesi Olga karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncu 'Çukur'un yeni sezon kadrosuna dahil oldu!Suna Yıldızoğlu

Kaynak: Bültenler / Magazin

Suna Yıldızoğlu Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

ıyyy:

bumu güzel? midem bulandı

31
8
yanıtYanıtla
ıyyyyyyy:

19 yaşında kız mı bekliyordun annesi olarak

yanıt0
yanıt0
Adalet:

Şu şiddet, terör içeren diziyi hala yayında tutmalarını anlamış değilim. Dizideki rollere bakıp halkın birbirini katletmesine ne kadar seyirci kalınacak. Son bir hafta içinde Adana-Samsun daki cinayetler size bu diziyi çağrıştırmıyormu.

13
13
yanıtYanıtla
inno:

nası yıllara meydan okumus. pörsümüş hertarafı be

9
11
yanıtYanıtla
AFYONLU:

BU BASİT CAHİLLER GEREKSİZ İNSANLARIN DİZİSİ DAHA BİTMEDİ?

8
9
yanıtYanıtla
Serhan:

aslinda diziyi abartacak hale getiren siz gibi zihniyetler cahil diziyi gercek gibi görüyorsunuz halbuki sadece hayal ürünü eger bir insan bir dizi ile bozuluyorsa onun kafasına tüküreyim aklı başında insan hayal ürünü oldunu bilir önemsemez.

yanıt4
yanıt2
AFYONLU:

BAK NE DEMİŞİM BASİT CAHİLLER SÖZÜ GEÇMİŞ CÜMLEMDE NE DEMİŞLER CAHİLE LAF ANLATMAK DEVEYE HENDEK ATLATMAKTAN DAHA ZORDUR

yanıt2
yanıt1
yarcan:

bu kim abi ingilterede baltaya sap olamamış, türküler türkülerimiz şarkısını bize Türk halkına söyleyen biri. . şimdide ısıtıp birdaha önümüze çıkartıyorlar. . . ayıptır yahu

5
7
yanıtYanıtla
bobo:

kurtlar vadisine kıtır kıtır adam kesiliyor kötü örnek diyen dingiller nerdesiniz izlenme rekoru kırıyor bu madde bağımlısı katil her pisliğin döndüğü diziler

5
5
yanıtYanıtla
FATİH:

Bu nasıl bir açıktır.. Neresi güzelliğiyle yıllara meydan okuyor anlamadım.. Miyop musunuz nesiniz?

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title