Haberler

Ünlü Oyuncu Burak Çelik'in, Çukur'a Transfer Olduğu İddia Edildi

Güncelleme:

Son olarak Star TV'de yayınlanan Söz dizisinde Selim karakteriyle adından söz ettiren Burak Çelik'in, Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini canlandıracağı iddia edildi.

Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan Çukur dizisiyle ilgili sürpriz iddialar üst üste geliyor. Geçtiğimiz sezon finalinde hakkında tüyolar verilen ve izleyicinin zihninde karışıklığa neden olan Akın Koçovalı karakteri için son olarak Söz dizisinde oynayan genç oyuncu Burak Çelik'in adının geçtiği öğrenildi.

Ünlü Oyuncu Burak Çelik'in, Çukur'a Transfer Oldduğu İddia Edildi

AÇIKLAMA HENÜZ GELMEDİ

Dizinin yapımcısından konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Ünlü Oyuncu Burak Çelik'in, Çukur'a Transfer Oldduğu İddia Edildi

BURAK ÇELİK KİMDİR?

21 Temmuz 1992 yılında İstanbul Eyüp'de dünyaya gelen Burak Çelik, lise öğrenimini tamamladıktan sonra üniversiteye hazırlanmaya başladı. Aynı zamanda da babasına ait otopark'ta çalışıyorken, ünlü menajer Ataberk Oral ile tanıştı.

Ünlü Oyuncu Burak Çelik'in, Çukur'a Transfer Olduğu İddia Edildi

Yakışıklı oyuncu Ataberk Oral'ın desteği ile 2013 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak birinci oldu. Burak Çelik'in bu yarışmada elde ettiği başarı yapımcıların dikkatlerini çekti. Modellik yapan başarılı oyuncu Hakan Akkaya'nın bir defilesinde baş manken olarak sahneye çıktı. Sanatçı Hande Yener'in "Hasta" adlı klibinde rol alır. Ayrıca Hande Yener'in Kraliçe adlı albüm kapağında da boy gösterdi.

Ünlü Oyuncu Burak Çelik'in, Çukur'a Transfer Oldduğu İddia Edildi

İlk oyunculuk deneyimini Fox TV ekranlarında yayınlanan Karagül dizisi ile edinmiştir. Daha sonra Fox TV'nin sevilen yaz dizisi Hayat Sevince Güzel dizisinde başrol oynadı. Dizide Algı Eke, Öykü Çelik, Ekin Mert Daymaz ile birlikte rol almış ve "Barış" rolünü oynadı. Genç oyuncu Burak Çelik, Star TV'nin severek izlenen dizisi Söz'de Selim karakterini canlandırdı.

Ünlü Oyuncu Burak Çelik'in, Çukur'a Transfer Oldduğu İddia Edildi

Ünlü Oyuncu Burak Çelik'in, Çukur'a Transfer Oldduğu İddia Edildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kostas Kasapoğlu Burak Çelik Çukur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (19)

Devrimci:

Bu adam gitmez. Cio baba gider.

7
0
yanıtYanıtla
İzmirli:

Burak sen nazik adamsın sıfır1 cio baba yakışır

6
1
yanıtYanıtla
g:

SERT TİPTE Bİ ADAM OLUR CİO İYİDİR.

yanıt0
yanıt0
duy sesimi ay yaPIM:

bu çocuk da iyi ama beklenti cio yönünde. bence kara kuzular saçmalığı hemen bitmeli. yerine yeni kötü adamlar gelsin ben böyle mal çete görmedim.

5
0
yanıtYanıtla
Türk:

Her Dizide Oynamış Sabit Karakterleri Almayın Diziye Tutmaz Cio yu Alın Bak Nasıl Tutar

2
0
yanıtYanıtla
BABA:

abi boyle bos insanları almayın

1
1
yanıtYanıtla
Müge S:

Butun Neresi yakisikli? Istemezük!

2
0
yanıtYanıtla
Kubi:

Bu gercekten ünlü mü

1
0
yanıtYanıtla
Bir dost:

Akın koçovalı şu anda çukur dizisinde çeto diye oynuyor zaten gençler

0
1
yanıtYanıtla
BAFRALI:

SELİM İN OĞLU SELİMDEN NASI BÜYÜK GÖZÜKÜR. AZ MANTIKLI AT

yanıt2
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title