Haberler

Ünlü Besteci Bünyamin Eroğlu Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

64 yaşındaki söz yazarı, besteci ve ses sanatçısı Bünyamin Eroğlu, yaşamını yitirdi. Murat Göğebakan'ın yakın dostlarından olan ve Göğebakan tarafından pek çok bestesi okunan Bünyamin Eroğlu kimdir, neden öldü?

Murat Göğebakan'ın yakın dostlarından olan ve Göğebakan tarafından çok sayıda bestesi okunan, söz yazarı, besteci ve ses sanatçısı Bünyamin Eroğlu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Cuma günü, Cuma namazına müteakip Elazığ İzzetpaşa Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

BÜNYAMİN EROĞLU KİMDİR?

İlk bestesini 1970 yılında yapan Bünyamin Eroğlu, sahneye ilk kez Esat Kabaklı ve İlhami Yağcı ile çıktı. 30'a yakın bestesi bulunan Bünyamin Eroğlu'nun şarkıları kendisi ve pek çok ünlü şarkıcı tarafından okundu.

OKUL SIRALARINDA FARK EDİLDİ

İmam Hatip Lisesi'ndeyken sesinin güzelliğiyle fark edilen Bünyamin Eroğlu, çeşitli aktivitelerde şarkılar söyleyerek dikkat çekti. Ezanı da mükemmel bir şekilde okuyan Eroğlu, Bir gün Bölge Camii'nde ezan okuyordu ve dönemin müftüsü, rahmetli Hacı Ömer Bilginoğlu o gün Teşfikiye Camii'ne gitmek için evinden çıkmış ve okunan bu ezanı duyunca yolunu değiştirip Bölge Camii'ne gelmişti. Namazdan sonra, Bünyamin'e, "Sen Bilal Habeşi misin? Beni bu yaşta çekip buralara getirdin." Diyerek takdir sözleri etmiş ve memnuniyetini dile getirmişti.

Ünlü Besteci Bünyamin Eroğlu Hayatını Kaybetti.

"EN YAKIN ARKADIŞINA KAVUŞTU"

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, "En yakın arkadaşına kavuştu" başlıklı bir yazı kaleme alarak Bünyamin Eroğlu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu. Murat Göğebakan'ın en çok beğenilen şarkılarından biri olan Vazgeçilmiyor'un bestesi de yine Bünyamin Eroğlu'na aitti.

5 AYDIR YOĞUN BAKIMDAYDI

Usta sanatçının 2 Mart'ta kalp krizi geçirdiğini ve 5 aydır yoğun bakımda olduğunu ifade eden Onur Akay, yazısında "Murat Göğebakan'a selam söyle büyük usta" yazarak, sanatçının sevenlerini duygulandırdı.

Cenaze bilgilerini de paylaşan Onur Akay, şu ifadeleri kullandı:

"O hepimizi duygulandıran şarkıların söz yazarı ve bestecisiydi. Murat Göğebakan'ı meşhur eden şarkıların bestecisi ve ses sanatçısı Bünyamin Eroğlu'nu maalesef kaybettik. Murat Göğebakan'ın okuduğu 'Vazgeçilmiyor' isimli unutulmaz şarkının bestecisi Bünyamin Eroğlu, geçtiğimiz 2 Mart tarihinde İstanbul'da kalp krizi geçirmiş, hastaneye kaldırılmış ve neredeyse 5 aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Beyninde ve akciğerlerinde hasar olduğu belirtilen ustayı kaybettik."

"MURAT GÖĞEBAKAN'A SELAM SÖYLE"

Bünyamin Eroğlu, Cuma günü, Cuma namazına müteakip Elazığ İzzetpaşa Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak. Murat Göğebakan'ın yakın dostlarından olan ve Göğebakan tarafından çok sayıda bestesi okunan Bünyamin Eroğlu, 64 yaşındaydı. "Aşkından olmuşum deli, Sen istersen bitir beni, Düşündükçe bu can seni, Vazgeçilmiyor " demişti. Mekânın cennet olsun büyük usta, Murat Göğebakan'a selam söyle büyük usta."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Göğebakan Bünyamin Eroğlu DOST Partisi Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

gakgo2323:

allah rahmet etsin

5
1
yanıtYanıtla
Çimişgezekli:

Allah gani gani rahmet eylesin Elazığın renkli bir simasıydı.

4
1
yanıtYanıtla
merdo:

allah rahmet eylesin

1
0
yanıtYanıtla
CENGEL BIYIKLI:

KURTARSIN SENI CENGEL BIYIKLARIN

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allahrahmet eylesin mkanı cennet olsun. . .

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

MALATYALI. . . Allah rahmet eylesin mekan ıcennet olsun inşallah. . .

1
0
yanıtYanıtla
CENGEL BIYIKLI:

KIM BU NERESI ÜNLÜYMÜS CENGEL BIYIKLARIMI

0
1
yanıtYanıtla
CENGEL BIYIKLI:

ÖLÜMÜ HER CANLI TADACAK BIYIKLAR KURTARMAZ ADAMI

0
1
yanıtYanıtla
:

BIYIKLARA BAKINCA IRKCI OLDUGU BELLI

0
1
yanıtYanıtla
SEYFULLAH YILDIZ:

ALLAH RAHMET EYLESİN

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title