Haberler

    Ünlü Atlete Doping Soruşturması! Bolt'u Geçmişti...

    ABD'nin Florida eyaletindeki tesislere giderek Gatlin'in antrenörü Mitchell ve temsilcisi Wagner'i gizli kamerayla görüntüleyen İngiliz gazetesi Daily Telegraph'ın haberi atletizm dünyasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

    ABD'nin Florida eyaletindeki tesislere giderek Gatlin'in antrenörü Mitchell ve temsilcisi Wagner'i gizli kamerayla görüntüleyen İngiliz gazetesi Daily Telegraph'ın haberi atletizm dünyasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

    Mitchell ve Wagner'in sporculara 250 bin dolar karşılığında yasa dışı yollarla performans artırıcı ilaç sağlayan program teklif ettiği iddiasının haberde yer alması üzerine ABD Anti Dopig Ajansı (USADA) ile Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği'nin (IAAF) desteklediği Atletizm Dürüstlük Birimi konuyla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu.

    İngiliz gazetesi, Wagner'in, 35 yaşındaki Gatlin'in performans artırıcı ilaç kullandığı iddiasına yer verdi. Yaptığı açıklamada son 5 yıldır numunelerinin temiz çıktığını vurgulayan ABD sporcu ise kendini savundu.

    DÜNYA ŞAMPİYONU

    Gatlin'in 14 yıldır temsilciliğini yapan Renaldo Nehemiah, Wagner'in en fazla iki-üç etkinlikte görev yaptığına dikkati çekti. ABD'li atlet, eski olimpiyat şampiyonu antrenör Mitchell ile de yollarını ayırdı.

    İngiltere'nin başkenti Londra'da bu yıl düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası'nda ABD'li Gatlin, erkekler 100 metre yarışında 9.92'lik derecesiyle altın madalya kazanmıştı. Vatandaşı Christian Coleman'ın 9.94 ile ikinciliği elde ettiği mücadelede Jamaikalı sprinter Usain Bolt, 9.95 ile bronz madalyada kalmıştı.

    Kariyerinde bir olimpiyat ve üç dünya şampiyonluğu bulunan Gatlin, 2001 ve 2006 yıllarında olmak üzere iki kez doping cezası almıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Atletizm Federasyonları Birliği Amerika Birleşik Devletleri Usain Bolt Florida Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title