Haberler

Uluslar Arası Dağ Bisikleti Yarışları Adana'da Tamamlandı

Uluslararası Bisiklet Birliği’nin (UCI) faaliyet programında yer alan “Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları” Adana’da tamamlandı.

Uluslararası Bisiklet Birliği'nin (UCI) faaliyet programında yer alan "Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları" Adana'da tamamlandı.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) 80 Yıl Ormanı'nda gerçekleştirilen yarışlara, Türkiye'nin yanı sıra, Japonya ve İran'dan yıldız, genç, büyük ve masterlerde kadın ve erkek toplam 174 sporcu katıldı. Havanın güneşli olmasının yanı sıra engebeli parkurun çok iyi belirlenmesi ve sporcu güvenliği için gerekli önlemlerin alınması, sporcu, antrenör ve yöneticilerin beğenesiyle karşılandı ve yarışın kalitesini arttırdı.

Yunan UCI Komiseri Mittas Thomas ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Dağ Bisikleti Teknik Kurul Başkanı Gürol Çaydaş, Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Şükrü Aydın, organizasyon konusunda deneyimli ekipleriyle özveriyle görev yapan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Şube Müdürü Halit Yılmazel, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun ile ulaşım, beslenme ve diğer konularda sponsorluk yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar VE Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a ile ekiplerine teşekkür ettiler.

Masterler 20, Büyük Erkekler 32, Büyük Kadınlar 24, Genç Erkekler 24, Genç kızlar 20, Yıldız Erkekler (A) 16, Yıldız Erkekler (B) 12, Yıldız Bayanlar (8) kilometrede dereceye giren sporculara madalyanın yanı sıra 6 bin TL para ödülü dağıtıldı. Konuk ekiplere, ücretsiz olarak çay, su ve yemek ikram edildi.

Yarışmanın startını ve ödüllerini Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Fahri Durukan ile Şube Müdürü Kadir Gül, İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Şube Müdürü Halit Yılmazel, UCI Komiseri Mittas Thomas, Federasyon Dağ Bisikleti Teknik Kurul Başkanı Gürol Çaydaş, MHK Başkanı Şükrü Aydın, Federasyon Adana İl Temsilcisi Ahmet Şahin Ünsal ve diğer yetkililer verdiler.

174 sporcunun katıldığı yarışlarnda dereceye giren sporcular şöyle:

Masterler Artı 30: Kamil Alev (Yalova Gençlikspor), Oğuz Özçelik (İstanbul Ferdi), Mehmet Can Balcı (Parkur Bisiklet Spor Kulübü)

Masterler artı 40: Nevzat Kıral (Kocaeli Ferdi), Mesut Tekin (Karaman Gençlikspor), Salih Yalızat (Trabzon Ferdi)

U15 Erkekler: Murat Can Öztoprak (Yalova Gençlikspor), Kaan Doğan (Batı Akdeniz Demirat Spor Kulübü), Halil Çakır (Kütahya Gençlikspor)

Elit Erkekler: Abdulkadir Kelleci (İzmit Brisaspor), Faraz Shokri (Giant Shimino), TOKİ Sawada (Bridgestone Anchoı)

Elik Kadınlar: Esra Kürkçü (Başkent Üniversitesi Spor Kulübü), Cansu Türkmenoğlu (İzmit Brisaspor), Shadi Noroozi (Lıv Shımano)

Yıldız Erkekler: Zeki Kaygısız (Sakarya Üniversitesi Spor Kulübü), İzzet Şahin İçen (Kapadokya Bisiklet Kulübü), Serdar Anıl Depe (Antalya Spor Kulübü)

Yıldız Kızlar: Samome Maletzkı (Muğla Gençlikspor), Kader Şahin (Karaman Gençlikspor), Aybüke Ünlü (Karaman Gençlikspor)

U17 Erkekler: Halil İbrahim Doğan (İzmit Brisaspor), Deniz Deniz (İzmir Gençlik Merkezi Spor Kulübü), Tahir Buğra Yiğit (Alanya Belediyespor)

Yıldız Bayanlar: Azize Bekar (Alanya Doğa Spor Kulübü), Dilara Şahin (Alanya Doğa Spor Kulübü), Gülnur Çankaya (Alanya Belediyespor) - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Merkez Hakem Kurulu Ahmet Şahin Aydın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title