Haberler

Uludere Olaylarını Protesto Eden Hdp'lilere Taşlı Saldırı

Niğde'de,şırnak'ın Uludere İlçesi'nde 34 kişinin hayatını kaybettiği olayı protesto etmek için toplanan ve 'Robosikinin katili devlettir' yazılı pankart açan HDP'li grup taşlı saldırıya uğradı.

Niğde'de,şırnak'ın Uludere İlçesi'nde 34 kişinin hayatını kaybettiği olayı protesto etmek için toplanan ve 'Robosikinin katili devlettir' yazılı pankart açan HDP'li grup taşlı saldırıya uğradı. Olaylar sırasında bir polis memuru başına isabet eden taşla yaralandı.

HDP Niğde İl Başkanı Göksel Rıza Özkan, saat 15.00 sıralarında yaklaşık 50 kişilik grupla Hükümet Meydanı'nda basın açıklaması yapmak istedi. 'Robosikinin katili devlettir' yazılı  pankart açan grup adına Özkan açıklama yaparken, çevrede toplananlar 'Burası Osmanlı toprağı. Niğde'yi Kirletemezsiniz' diyerek tepki gösterdi. Gerginliğin tırmanması üzerine çevredekilerin sayısını bir anda artı ve HDP'lileri taş yağmuruna tuttu. Olay yerine gelen çevik kuvvet polisi, her iki grubu ayırırken, HDP'liler hızla meydandan uzaklaştı.

Olaylar sırasında bir polis memuru da başına isabet eden taşla yaralandı. Polisin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. - Niğde

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Özkan Uludere Niğde Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

mesut koçkesen:

aslan niğgdeliler ve polisimizi ayakta alkışlıyorum pislikler ders verilmiştir aslında bu gösteri ünüversitede okuyan bagzı pisliklerin niğdelilerin nabzını örçmek için yaptıklarını sanırım niğdelilerin mesajını almışlardır

4
0
yanıtYanıtla
Kopuk:

Kurt kardesimdir kardesligimizi uc bes ermeni bozamaz nigdede gereken yapilir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title