Haberler

Ülkesinin En Azılı Suçlusu! Ünlü Mahkum, Hollywood Aktristi Sevgilisiyle Hapishanede Evlendi

Güncelleme:

İngiltere'nin en meşhur ve azılı suçlusu Charles Bronson, bir Hollywood aktristi olan sevgilisiyle hapishanede evlendi. Bronson 41 yıldır hapiste ve ölene kadar çıkma şansı da bulunmuyor

İngiltere'nin en azılı suçlularından biri olarak kabul edilen 64 yaşındaki Charles Bronson, HMP Wakefield Hapishanesinde cezasını çekiyor. Bronson önümüzdeki günlerde bir Hollywood aktristi olan kız arkadaşı Paula Williamson'la evlenecek. Bronson'ın eşi kendisinden 27 yaş küçük.

SUÇLULARA İLGİSİ VAR

İkilinin ilişkisi önce bir mektup arkadaşlığı olarak başlamış sonra ise ilerlermiş ve evlilik kararı almışlar. Zaten aktrist kadının mahkumlara özel bir ilgisi var. Daha önce de Ian Bradly adında bir pedofil katil ile yine mektup yoluyla arkadaşlık yürütmüş. Paula'nın geçmişinde bir silahlı soyguncu sevgili de var.

ÖMÜR BOYU HAPİS YATACAK

Bronson'ı ilginç yapan ise gerçekten iflah olmaz bir suçlu olması. Bronson ilk olarak 1974'te henüz 22 yaşındayken hapse girdi ve o günden sonra sadece 131 gününü dışarıda geçirmeyi başardı. Bronson "salıverilmesi kamu ve ulusal güvenlik adına yüksek tehlike arz eden suçlu" olarak kabul edildiği için ömrünün sonuna kadar demir parmaklıklar arkasında kalacak.

ÖNCE MÜSLÜMAN OLDU SONRA VAZGEÇTİ

Charles Bronson'ın 18 yaşındayken yaptığı evliliğinden 1 çocuğu var. 2001 yılında ise yine mektup yoluyla tanıştığı Müslüman bir kadınla evlenmiş ve İslam'ı seçmiş. Seira Rahman isimli kadından boşandıktan sonra ise bu kararından vazgeçmiş.

GÜCÜ DİLLERE DESTAN

Efsanevi kas gücü ise onun başka bir özelliği. Kapatıldığı hücrenin demirlerini bükebilecek kadar kuvvetli bir adam olan Bronson, gençliğinde, henüz hapishaneye girmeden önce sirklerde çalışmış. Hatta asıl adı Michale Peterson olmasın rağmen Charles Bronson'ı bir aktörden esinlenerek, sirkte takma isim olarak almış.

EŞİNE DUBLÖR TUTMUŞ

Bronson yeni eşi ile geçtiğimiz hafta evlendi. 41 yılını hapishanede geçiren adam, eşi nikaha yalnız gelmesin diye ona eşlik etmesi için bir dublör tutmuş. Sadece 5 konuğun katıldığı nikah töreni özel izinle ve sıkı güvenlik tedbirleri altında yapılmış. Bir kolundan bir gardiyana kelepçelenmiş olarak imzasını atan Bronson, düğününün fotoğraf haklarını da bir gazeteye satmış.

GELİRLERİNİ BAĞIŞLIYOR

Zaten Bronson'ın fitness üzerine yazdığı pek çok kitap bulunuyor ve bunlardan kazandıklarını çocuk ve hayvan hakları üzerine derneklere aktarıyor.

BALAYI MALTA'DA

Bronson'ın aktrist eşinin balayı için tek başına Malta'ya gittiği öğrenildi.



Kaynak: Haberler.com / Güncel

Charles Bronson Hollywood Malta Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Secret kunek:

Vaş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title