Haberler

Uçhisar Belediyesi, Anneler Günü Etkinliği Düzenledi

Uçhisar Belediyesi’nin düzenlediği Anneler Günü etkinliği Belediye düğün salonunda kutlandı.

Uçhisar Belediyesi'nin düzenlediği Anneler Günü etkinliği Belediye düğün salonunda kutlandı.

Uçhisar kasabasında annelerinin katılımlarıyla düzenlenen Anneler Günü etkinliğine Belediye Başkanı Ali Karaaslan, eşi Nuran Karaaslan, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz ve kadın kolları üyeleri, çok sayıda kadının katılımı ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Belediye Başkanı Ali Karaaslan'ın konuşmasıyla devam etti. Programda konuşan Başkan Karaaslan "Türk annesi Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda, 15 Temmuz'da ve Afrin'de hep vardı, hep de var olacak. Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimizin Anneler Gününüz kutlu olsun" dedi.

Uçhisar Haydar Çankaya Ortaokulu öğrencilerinden Zeynep Taşmış, Beril Bade Kırfaz ve Elif Korucu'nun şiirleriyle devam eden programda yine okul öğrencilerinin kurmuş olduğu folklor ekibinin halk oyunları gösteri izlendi.

Program yılın annesi seçilen Emine Ok'a hediye takdimi ve müzik dinletisi ile sona erdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ali Karaaslan Anneler Günü Uçhisar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title