Haberler

Tüyap Adana Ev'leniyoruz Fuarı'nda Muhteşem Gelinlik Defilesi

Güncelleme:

Adanalı ünlü modacı Bekir Gökmen'in tasarladığı gelinlikler Adanalı moda severlerin beğenisine sunuldu. Adana, iş, sanat ve cemiyet hayatının seçkin isimlerinin davetli olduğu defilede; 12 model, 12 gelinlik tanıttı. Birbirinden güzel ve farklı tasarımların yer aldığı defilenin açılış konuşmasını yapan TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, Adana fuarcılık tarihinde ilk kez aynı yılda ikinci kez Ev'leniyoruz Fuarı'nı düzenlediklerini söyledi. Ev'leniyoruz Fuarı'nın, iki katı büyüdüğünü ifade eden Alagöz, "2017 yılının başından bu yana, düzenlediğimiz tüm fuarlarda aynı başarıyı yakaladık. Başarının ortaya çıkmasında çok büyük katkıları olan Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü olmak üzere oda başkanlarımıza, ÇUFAŞ'a ve TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu'na şükranlarımı sunarım" dedi.

TÜYAP Adana 2. EV'leniyoruz Fuarı büyük bir gelinlik defilesine imza attı. 12 ünlü mankenin taşıdığı koleksiyon izleyenlerden büyük alkış aldı. Defileye; TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, Adana Valisi Sayın Mahmut Demirtaş'ın Eşi Beyhan Demirtaş hanımefendi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü'nün Eşi Zeynep Sözlü hanımefendi, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç eşi Mine Kıvanç, TOBB Adana Kadın Girişimciler Başkanı Rana Nisanoğlu Dal, Adana Kanserli Çocuk Derneği Genel Sekreteri Sema Soykan, belediye başkanları, iş, sanayi ve cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı.

GELİNLİKLER GÖZ KAMAŞTIRDI

Adanalı moda tutkunlarının nefeslerini tutarak izlediği birbirinden çekici tasarımlarıyla öne çıkan gelinlikleri taşıyan mankenler, sırasıyla podyuma çıktı. Tasarımların büyük alkış aldığı defilede podyuma en son, ünlü Modacı Bekir Gökmen çıkarak izleyenleri selamladı. Merve Büyüksaraç, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Sinem Sülün, İrem Sülün, Gonca Eroner, Olga Kapitsina, Tatiana Dandeş, Erzhena Sandakova gibi ünlü mankenlerin podyuma çıktığı defilede, gelinlikler göz kamaştırdı.

KANSERLİ ÇOCUK DERNEĞİNE BAĞIŞ

Defilede önemli bir sosyal sorumluluk projesine de imza atıldı. Ünlü modacı Bekir Gökmen'in bir gelinliğini satın alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Saygıdeğer Eşi Zeynep Sözlü hanımefendi, Adana Kanserli Çocuk Derneği'ne bağışta bulunuldu. Yapılan bağışın kanserli çocuklar için yapılacak bir hastane odasında kullanılacağını açıklayan Adana Kanserli Çocuk Derneği Genel Sekreteri Sema Soykan, Zeynep Sözlü'ye, Bekir Gökmen'e, TÜYAP Adana'ya ve ÇUFAŞ'a teşekkür etti. Satın alınan gelinlik ise Kimsesiz Çocuklar Vakfı'nda ilk evlenen çifte hediye edildi.

PLAKET TÖRENİ

Defile sonrasında, plaket takdim törenine geçildi. Modacı Bekir Gökmen'e plaketini Tüyap Anadolu Fuarlar A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz verdi. Defilenin organizasyonunu üstlenen Open Organizasyon Sahibi Şehmuz Sönmez'e plaketini Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi, Hanımefendi Beyhan Demirtaş verirken, katkılarından dolayı Divan Oteli Genel Müdür Yardımcısı Uğur Üngener'e ise plaketini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün eşi Hanımefendi Zeynep Sözlü verdi.

EVLENECEKLERE BÜYÜK KOLAYLIK

Trendleri belirleyen, günceli yakalayan ve değişen beğenilere özel çözümler sunan markalar ve firmalarla birlikte daha da büyüyen TÜYAP Adana 2. EV'leniyoruz Fuarı, defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşüyor. Evlenecek ve evini yenileyecekleri bekleyen Fuar, 17 Aralık Pazar akşamı saat 19.00'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Demirtaş Hüseyin Sözlü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title