Haberler

Tüsiad 'Bu Gençlikte İş Var' Yarışmasında Ödül Alan Projeler Açıklandı

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Yaşar KAÇMAZ, İstanbulDHATÜSİAD'ın üniversite öğrencilerine yönelik iş fikri yarışması olan 'Bu Gençlikte İŞ Var"ın 2015-2016 döneminin sonuçları bugün Sabancı Center'da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı.

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Yaşar KAÇMAZ, İstanbulDHA

TÜSİAD'ın üniversite öğrencilerine yönelik iş fikri yarışması olan 'Bu Gençlikte İŞ Var"ın 2015-2016 döneminin sonuçları bugün Sabancı Center'da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. Ödül törenine yarışmaya katılan gençlerin yanı sıra, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes, Yönetim Kurulu üyeleri, gençlere projelerinde rehberlik yapan TÜSİAD üyeleri Ali Koç, Murat Özyeğin ve jüride yer alan Ümit Boyner'in de aralarında bulunduğu çok sayıda isim katıldı.

DERECEYE GİREN PROJELER

Yarışmada birinciliği, ODTÜ öğrencileri Hasan Zafer Çelik ve Serkan Değirmenci'den oluşan 'OTSİMO' adlı ekip, İkinciliği 'Atıklardan PGM Geri Kazanım' adlı projeleriyle Marmara Üniversitesi öğrencileri Eda Özlem, Mert Zerin, Furkan Demirkıran, Çağrı Eyüpoğlu ve Cem Özer'den MC365 adlı ekip, Üçüncülüğü ise 'Sen Fısılda Dünya Duysun' adlı projeleriyle 9 Eylül Üniversitesi Öğrencisi Yağmur Boğa ve kardeşiği İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi Nurdan Boğa'dan oluşan NUYAP adlı ekip kazandı.

ÖDÜLLER

Yarışmada birinci olan ekibe 75 bin TL, ikinci olan ekibe 50 Bin TL, üçüncü olan ekibe de 25 bin TL para ödülü verildi.

Birincilik ödülünü TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes verdi. Birincilik ödülünü kazanan ODTÜ öğrencileri Hasan Zafer Çelik ve Serkan Değirmenci'den oluşan 'OTSİMO' ekibinin Otizm hastaları ile ilgili yaptıkları mobil uygulama projesi kazandı.

JÜRİ ÜYELERİ

5 projenin yarıştığı finalde seçici kurul Ümit Boyner, Erhan Ernkut, Canan Başaran Synes ve Ömer Aras'tan oluştu. Jüri üyeleri sunumlarını yapan gençleri sorular sorarak projeleriyle ilgili ayrıntılı bilgi aldı. Sunumların ardından ayrı bir odaya geçen jüri üyeleri 30 dakika sonra ellerinde dereceye giren isimlerin yer aldığı zarflarla salona döndüler. Ödüllerin açıklanmasının ardından yarışmaya katılan gençler sahneye çıkarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümit Boyner Zafer Çelik Ali Koç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title