Haberler

Tuşba Belediyesinden Eğitime Destek

Tuşba Belediyesi, "Eğitime Tam Destek" kampanyası çerçevesinde eğitim camiası ile bir araya gelerek eğitime verdikleri destekler ve hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Tuşba Belediyesi, "Eğitime Tam Destek" kampanyası çerçevesinde eğitim camiası ile bir araya gelerek eğitime verdikleri destekler ve hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

2014 yılından beri Tuşba Belediyesi olarak eğitime verdikleri destek ile eğitim camiasının gönlünde taht kuran Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, okul müdürleri ile bir araya gelerek eğitime verilen destekler ve hayata geçirilen projeler ile ilgili bilgiler verdi.

Büyük Türkiye'yi omuzlarında taşıyacak nesiller için neler yapılması gerektiğini görüşmek için okul müdürleri ile bir araya geldiklerini belirten Özgökçe şöyle konuştu:

"Birlikte yaptıklarımızı, yapacaklarımızı istişare etmek için bir araya geldik. Çünkü en değerli varlıklarımız evlatlarımız siz eğitimcilerimize emanet. Onları, yetiştirip geleceğe hazırlayacak olan sizlersiniz ve çocuklarımız sizlerin elinde şekilleniyor. Tuşba Belediyesi olarak vazifemiz sadece yol, kaldırım ve park yapmak değildir. Aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yatırım yapmak. Bugüne kadar düşünebildiğimiz birçok projeyi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması noktasında neler yapabiliriz bunun arayışı ve çalışması içerisindeyiz."

Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, yeni neslin milli şuur içinde yetişmesi gerektiğine dikkat çekti.

Tevke, "Geleceğimizin teminatı olan gençleri yetiştiren kurumların yöneticileri olarak bulundukları süreç içerisinde milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesine sahip çıkan bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Fevzi Özgökçe Türkiye Tuşba Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title