Haberler

Türkiye Eski Güzeli Özlem Kaymaz, Oğlunun Ameliyatını İptal Eden Hastaneye Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Türkiye Eski Güzeli Özlem Kaymaz oğlu Daniel'in ameliyatı için Hollanda'da gördükleri karşısında şoke oldu. Kaymaz, yoğun bakımda yer olmadığı için ameliyatın iptal olmasına sinirlendi.

Türkiye Eski Güzeli Özlem Kaymaz, 16 yaşındaki Nager Sendromu hastası oğlu Daniel'in çene ameliyatı için önceki gün Hollanda'ya gitti. Takipçilerinden ameliyat öncesi dua isteyen Kaymaz, hastanenin tutumu karşısında şaşkınlığa uğradı.

AMELİYAT İPTAL EDİLİNCE İSYAN ETTİ

Kaymaz, bugün oğlunun ameliyatı yoğun bakımda yer olmadığı için iptal edilince isyan etti. Kaymaz, sosyal medya hesabından sıkıntısını takipçileriyle paylaştı.

Türkiye Eski Güzeli Özlem Kaymaz, Oğlunun Ameliyatını İptal Eden Hastaneye Ateş Püskürdü

KOMŞUNUN ÇİMİ UZAKTAN HEP YEŞİL GÖRÜNÜR

Sosyal medya hesabından sitemini dile getiren Özlem Kaymaz "Komşunun çimi uzaktan hep yeşil gözüküyor,Hayretle izliyorum olan bitenleri' diyerek açıklamasında şunları söyledi:

Türkiye Eski Güzeli Özlem Kaymaz, Oğlunun Ameliyatını İptal Eden Hastaneye Ateş Püskürdü

Türkiye Eski Güzeli Özlem Kaymaz, Oğlunun Ameliyatını İptal Eden Hastaneye Ateş Püskürdü

Türkiye Eski Güzeli Özlem Kaymaz, Oğlunun Ameliyatını İptal Eden Hastaneye Ateş Püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hollanda Türkiye Kaymaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

YARGIÇ:

HEE ANLADIK SENİ TÜRK HASTENELERİNİ BEĞENMEYİP GİTTİN ORAYA ADAM YERİNE KOYULMAYINCA CANIM ÜLKEM

20
3
yanıtYanıtla
Murti:

ÇOCUĞUN BABASI HOLLANDALI

yanıt1
yanıt2
Dürbünlü:

gavurla evlenmek haramdır..,önce onu ögren,,hayır dua,,sadece müslümanlara yapılır.

7
11
yanıtYanıtla
G:

ne salak millet oldunuz ya gavurla evlenmek haramdır diyorsun . kadım müslüman mı ? ne biliyorsun da konuşuyorsun salak. . . Allah kullarına amellerine göre muamele ediyor olsaydı İsrail de herkes in canavar gibi doğması gerekmez mi ? salak olmayın adam Hollanda lı belki müslüman . . . kendimizin nüfus cüzdanında dini İslam yazıyor ama Allah katında acaba kaç tanemiz gerçek müslüman. . . TEKRAR SÖYLÜYORUM SALAK OLMAYIN . . YADA OLUN AMA HERKESİN GÖZÜNE SOKMAYIN . . .

13
1
yanıtYanıtla
ertt:

sende salak olmasan da müslüman olsa bile ahmet mehmet ayşe isimleri yerine yabancı isimler konulmıcanı bilsen. . .

yanıt0
yanıt0
Anap:

Türk ırkı çirkin diyorsun Özlem, buralardan gitmeden önce, şimdi mi bastı özlem, gavurun çimini görünce.

11
0
yanıtYanıtla
LAKSATİF ETKİ:

ŞİMDİ BU ÇOCUK NEDEN BÖYLE. İBRET ALALIM DİYE Mİ. BEN ALMADIM İBRET FALAN SADECE ADALETİN OLMADIĞINI ANLADIM.

4
6
yanıtYanıtla
Bilge:

Bu arada çirkin kızı torpille Türkiye içinci güzeli oldu, ona bir eleştiri yok ama. O yarışmada ondan çok daha güzel Anadolu''dan katılmış bebek yüzlü kızlar vardı ama arkalarında kimse olmadığı için hiç bir şansları yoktu.

5
4
yanıtYanıtla
Bilge:

Hem cahil, hem bencil hem cüretkar. Sanki dünya kendi etrafında dönüyor. O hastaneye acilden bir hasta girdiyse yok sen öl, biz acil olmayan bir hastaya verdiğimiz randevudan dönemeyiz mi diyecekler. Aynı şey burada devlet hastanelerinde de oluyor, bir tanıdığımın oğlunun başına gelmişti Ankara''da bir üniversite hastanesinde.

6
2
yanıtYanıtla
..:

Avrupayı gözümüzde çok büyütüyoruz ya Allah aşkına avrupa kendi vatandaşları dışında kimseyi takmaz değer vermez hala anlaşılmadı mı dönün cennet yurdunuza burda da bazı şeyler rayından çıkmış olabilir ama kendi ülkende kendi insanınla olun. Hastane ve doktor açısında da geliştik Allahın da izniyle oğlunuz burda sağılığına kavuşur inşallah

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title