Haberler

Türk Turizmciye Selanik'te Otel Satın Alma Fırsatı

Ekonomik krizin pençesinde kıvranan Yunanistan'da turistik tesisler de satışa çıkarılıyor.

Ekonomik krizin pençesinde kıvranan Yunanistan'da turistik tesisler de satışa çıkarılıyor. Ekonomi Bakanlığı, Türkiye Türkiye İhracatçılar Meclisi'ne gönderdiği yazıda, ekonomik kriz nedeniyle satışa çıkarılan Selanik ve çevresindeki otellerin listesini açıkladı.

Yazıda, Selanik'te satışa sunulan 12 otelin oda kapasiteleri, yıldızları, halihazırdaki durumları gibi bilgiler yer alıyor. Selanik Havaalanı'nın hemen yanındaki eski adı Kempinski Otel olan Nikopolis Hotel'in de satışa çıkarıldığı belirtilen yazıda, bu otelin çevrede bulunan en iyi otel olduğu, sahibi Kaliakatsos ailesinin otelin satışından yana olduğu kaydedildi. Otelin, fiyatı yüksek olmasına rağmen Selanik'teki en iyi mülklerden biri olduğu vurgulandı.

Selanik'in en büyük oteli olan şehir merkezine yakın konumdaki 4 yıldızlı Capsis Otel'in de satılık olduğu belirtilerek, 407 odalı otelin yenilenmesi gerektiği belirtiliyor. Şehir merkezine yakın konumdaki 4 yıldızlı ve 92 odalı Philippion Hotel de satılıkLAR arasında yer alıyor. Selanik'te satışa çıkartılan diğer oteller şöyle:

Şehir merkezindeki oteller: 20 odalı The Bristol Otel Special Butik otel, 24 odalı Zaliki Butik Otel, 27 odalı 3 yıldızlı Tourist Otel, 30 odalı 3 yıldızlı Luxembourg Otel, 34 odalı Minerva Butik Otel, 56 odalı 3 yıldızlı Park Otel, 79 odalı Pella Hotel. 2 yıldızlı Pella Hotel'in kolayca 4 yıldızlı butik otele dönüştürülebileceği belirtiliyor.

Selanik Havaalanına yakın Perea bölgesindeki 4 yıldızlı 44 odalı Golden Star Otel ile Agia Triada bölgesindeki 4 yıldızlı 122 odalı Sunbeach Hotel de satışa sunuldu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Bakanlığı Kempinski Otel Yunanistan Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title