Haberler

Türk Oyuncuların Rol Alacağı İran Yapımı Dizi İçin Geri Sayım

Görüntü Dökümü : Elif Demirelli'nin konuşması Tolga Karel'in konuşması Türk oyuncuların rol alacağı İran yapımı dizi için geri sayım "Kalbimdeki Yabancı" dizisinin çekimlerine yarın Antalya'da başlanacak Başrollerini Tolga Karel, Reha Beyoğlu veTuğçe Sarıkaya'nın paylaşacağı İran yapımı "Kalbimdeki Yabancı" dizisi, yarın Antalya'da "motor" diyecek.

Görüntü Dökümü :

Elif Demirelli'nin konuşması

Tolga Karel'in konuşması Türk oyuncuların rol alacağı İran yapımı dizi için geri sayım

"Kalbimdeki Yabancı" dizisinin çekimlerine yarın Antalya'da başlanacak

Başrollerini Tolga Karel, Reha Beyoğlu veTuğçe Sarıkaya'nın paylaşacağı İran yapımı "Kalbimdeki Yabancı" dizisi, yarın Antalya'da "motor" diyecek.

Bir otelde gerçekleştirilen dizinin tanıtım toplantısına, yönetmen Kamil Çetin, başrol oyuncuları Tolga Karel, Reha Beyoğluve Tuğçe Sarıkaya ile Yapım koordinatörü Elif Demirelli katıldı.

Demirelli, Antalya'nın birçok yerinde gerçekleştirilecek dizinin çekimlerinin yarın başlayacağını söyledi.

"Kalbimdeki Yabancı"nın güzel bir senaryoya sahip olduğunu anlatan Demirel, "Bu konuda çok detay veremiyoruz ama hem Türk hem de İran vatandaşlarının çok duygulanarak izleyeceği bir dizi olacağını düşünüyoruz. Dizide dram, komedi ve entrika yer alıyor ve birçok insan kendinden bir şeyler bulabilecek" dedi.

Dizinin başrol oyuncularından Karel de ilk defa İran yapımı bir dizide rol almaktan duyduğu heyecanı dile getirdi.

Bir Türk vatandaşı olarak yıllardır İran'a uygulanan ambargonun kalkmasına ayrıca sevindiğini ifade eden Karel, "Gerek sanat, gerek ticaret adına yeni dünyanın çok güçlü bir İran göreceğine inanıyorum. Daha önce dış dünyaya kapalı olan İran'ın şimdi ne kadar büyük bir sanat yaptığını, gerek görsel olarak gerek sanat olarak büyük işler yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Dizinin yapımcısı General Entertainment and Media (GEM) şirketinin sahibi Saeed Karimian de Türkiye'de böyle bir dizi projesini hayata geçirmekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Yaklaşık 300 milyon izleyici kitlesine sahip olduklarını bildiren Karimian, "Bizim amacımız, dünyada hiçbir dil, din, ırk ayrımı yapmadan güzel projeler üretmek, insanları mutlu etmek. Biz biliyoruz ki Türk ve İran kültürü de birbirine benzediği için dizinin Türkiye'de çekilmesine karar verdik ve güzel bir proje olacağına inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Tolga Karel Beyoğlu Antalya İran Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title