Haberler

Türk Kökenli Trafik Görevlisi Hollanda'da Kahraman İlan Edildi

Güncelleme:

Aracıyla kanala düşen 75 yaşındaki kadını kurtarmak isterken hayatını kaybeden Türk kökenli trafik görevlisi, Hollanda'da kahraman ilan edildi.

Hollanda'da başkasının hayatını kurtarmaya çalışırken vefat eden Türk kökenli trafik denetleme görevlisi, ülkede kahraman ilan edildi.

Hollanda basınında çıkan haberlere göre, Rotterdam kentinde pazartesi günü arabasıyla kanala düşen 75 yaşındaki bir kadını kurtarmak için hiç düşünmeden kanala atlayan 51 yaşındaki Salih Uğur Papadoğan, kalbinin durması sonucu vefat etti.

İLK ÖNCE KADININ DAHA SONRA PAPADOĞAN'IN CESEDİ BULUNDU

Haberde, kanalda ilk olarak kadının, saatler sonra ise Papadoğan'ın cesedinin bulunduğu belirtildi.

Papadoğan'ın oğlu Ufuk Deniz Papadoğan, basına verdiği demeçte, ailece çok üzgün olduklarını fakat babası ile gurur duyduklarını söyledi.

Türk Kökenli Trafik Görevlisi Hollanda'da Kahraman İlan Edildi

Oğul Papadoğan, babasının muhtemelen suyun çok soğuk olmasından dolayı kalbinin durması sonucu vefat ettiğini belirterek, "Babam bir kahraman, onunla gurur duyuyoruz." dedi.

"HER ZAMAN BAŞKALARINA YARDIM ETMEMİZİ NASİHAT EDERDİ"

Babasının ölümünü, Türkiye'de ailesinin yanında tatil yaparken duyduğunu kaydeden oğul Papadoğan, "Babam her zaman başkalarına yardım etmek için hazırdı. Bize her zaman paylaşmayı ve başkalarına yardım etmemizi nasihat ederdi." ifadelerini kullandı.

Oğul Papadoğan, sosyal medyada babası için yapılan "kahraman" ve "kurtarıcı" gibi yorumların kendisine güç verdiğini ifade ederek, "Dünyanın babam gibi insanlara ihtiyacı var. Kadını kurtarabilirdi ama maalesef ikisi de hayatını kaybetti. Kaderi böyleymiş." diye konuştu.

Kaynak: AA / Dünya

Rotterdam Hollanda 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

Dürbünlü:

Türkün genlerinde yardımseverlik oldum olası mevcuttur..Tarihler boyunca bizi biz yapan,,en üstün meziyetimiz bu olmuştur.

28
0
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Evet yardımı nedense yabancılarda çok abartıyoruz . Baksanıza adam canından olmuş şu yabancı lara nedense gözüne girebilmek için. yapmadığımız şey yok bizlerle bukonuda dalga bile geçiyorlar bizler sesimizi çıkarmıyoruz . yardım edelim kendimizi ispatlayalım ama dozunda fazlada abartmayalım

yanıt3
yanıt0
hayri:

böyle temiz insanlar yurtdışına gidiyor. bizim trafikte ise magandalar geziyor.

24
2
yanıtYanıtla
anadolulu:

Bizim bura da olsa idi kesin bizim gibi olurdu yani maganda olurdu insan önce kendini eleştirecek bana yapılmasını sitemediğimi bende başkalarına yapmayayım demesini bilecek öyle hareket edecek o zaman hayat çok daha güzel olacak inanın

yanıt4
yanıt1
MUSTAFA.C:

ADAM GÖREVİ OLDUĞU İÇİN DEĞİL, ÖLÜMÜ GÖZE ALACAK KADAR MERHAMETLİYMİŞ MEKANIN CENNET OLSUN SALİH ABİ.

22
2
yanıtYanıtla
avukat:

avrupada bunu haber etmezler iste. ama o türk o yasli kadina ''git deseydi'' bakin avrupa medyasi nasil ver yansin ediyordu : Türkler yaslilarmiza saldirdi, öldürmek istedi . . . cifte standart avrupada var!!!!bunu ben diyorum SaygilarlaAlmanyada yasayan bir türk avukati! (Avukat dr. . . . )

9
5
yanıtYanıtla
Almancı:

Kahraman ilan ederler tabi kendi vatandaşları yapmazdı ama ırkcılığa devam yaranılmaz bunlara

8
3
yanıtYanıtla
büyük resim:

birbirinizi sevin demiş efendimiz, başkalarını da kendi kanımızdan kendi canımızdan gibi sevip gözetmek en büyük iyiliklerden biridir.

7
0
yanıtYanıtla
erdi:

Bu hususta Allah''ın ayeti varken Önce ona referans vermeniz daha uygun olur.

yanıt0
yanıt0
Sinan:

Avrupalı için ölünce kahraman ama normalde yabancı. Ohhh ne güzel avrupa mantığı bu işte.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title