Haberler

Türk Büro-Sen Başkanı Yokuş: Kaldırılan Otobüs Seferleri Nedeniyle Memurlar Mağdur Olacak

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Sincan ve Çayyolu Metro hatlarındaki ring seferleri sebebiyle, Dumlupınar Bulvarı'ndan geçen EGO seferlerinin iptal edildiğini belirterek, "Kaldırılan otobüs seferleri nedeniyle memurlar mağdur olacak.

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Sincan ve Çayyolu Metro hatlarındaki ring seferleri sebebiyle, Dumlupınar Bulvarı'ndan geçen EGO seferlerinin iptal edildiğini belirterek, "Kaldırılan otobüs seferleri nedeniyle memurlar mağdur olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi bu uygulamadan vazgeçerek devlet memurlarını ve vatandaşlarımızı mağdur etmemelidir" dedi.

Yokuş yaptığı açıklamada, bölgede bulunan iş merkezleri, kamu kurumları ve hastanelere gidecek olan vatandaş ve memurların bu uygulamam sebebi ile mağdur olduğunu bildirdi.

Yokuş, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanlara "Kamu Kart" verildiğini, ancak "Kamu Kart"ın metro ve Ankaray'da geçerli olmadığını belirterek, "Metronun ring seferlerinin uygulamaya konulması nedeni ile Dumlupınar Bulvarı'ndan geçen EGO seferlerinin iptal edilmesi ise ciddi bir mağduriyete sebep olacaktır.Dumlupınar Bulvarı'ndan geçen Ego otobüslerinin güzergahında bulunan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, MTA, Diyanet İşleri Başkanlığı, Afet İşleri, Genel Müdürlüğü, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Danıştay, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, TÜİK, Karayolları Genel Müdürlüğü, Sayıştay, Ekonomi Bakanlığı, SGK, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Kütüphane, Hazine Müsteşarlığı ve Atatürk Hastanesi'nde çalışan binlerce personel bu uygulama sebebiyle mağdur olacaktır" dedi.

-"KARARI TEKRAR GÖZDEN GEÇİREREK, DÜZELTMESİNİ İSTİYORUZ"-

Yokuş, kamu kurumlarında çalışan servise binemeyen personel, bu kurumlarda işleri olan vatandaşlar ya da hastaneye gitmeye çalışan vatandaşlar içinde ciddi sıkıntılar yaşatacağını vurguladı. Yokuş, "Türk Büro-Sen olarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dumlupınar Bulvarı'ndan geçen EGO seferlerini iptal etmesiyle yaşanacak mağduriyetleri engellemeli ve Büyükşehir Belediyesi bu uygulamadan vazgeçerek devlet memurlarını ve vatandaşlarımızı mağdur etmemelidir. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin almış olduğu kararı tekrar gözden geçirerek, düzeltmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Fahrettin Yokuş Dumlupınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title