Haberler

Tunamuhtarlarla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Milletvekili ve adayı İbrahim Kürşat Tuna, Çanakkale merkez ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Milletvekili ve adayı İbrahim Kürşat Tuna, Çanakkale merkez ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Merkeze bağlı muhtarlarla buluşmaya MHP İl Başkanı İsmet Balkan, İl ve İlçe Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri katıldı. Görüşmede ilk olarak açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Recep Cahit Özer, "Milliyetçi Hareket Partisi'nin il genel meclis üyeleri olarak bizler özel idarede köylerimize hizmet götürmek için çalışma yaparken hangi köyden hangi siyasi partiye ne kadar oy çıktı diye bakmayız. Biliyoruz ki, muhtarlarımız köyünüze hizmet götürmek için çabalıyorsunuz. Köyünüze hizmet götürme derdindesiniz. Bizde MHP Grubu olarak elimizden geldiğince tüm hizmet sizlere ayırım yapmaksızın ulaştırmaya çalışıyoruz. Köy muhtarlarımızın, köy de yaşayan insanlarımızın emrindeyiz" dedi.

TUNA;"MUHTARLARIMIZI ÖNEMSİYORUM"

MHP Çanakkale Milletvekili ve Adayı İbrahim Kürşat Tuna ise, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Tuna, "7 Haziran'dan sonra yeniden bir seçim sürecine girdik. Pek çoğunuzun köy hayrında yahut bir sorununda sizlerle beraber oldum. Muhtarlarımızın birçoğu ile geçmişten bu yana bir dostluğumuz var. Hepiniz benim için çok önemlisiniz. Köyünüzün, köylümüzün sorunlarına da çözüm bulmak için yürekten duyarlılık gösteriyorum. İl genel meclis üyelerimizde, il genel meclisinde köylerinize hizmet götürebilmeniz amacıyla ağırlıklarını hissettiriyorlar. Bunları el birliği ile birlikte yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Tuna, muhtarlara seslenerek, "Türkiye'nin onarılması gereken sorunları var. Çözülen milletin bütünleştirilmesi gerekiyor. Demokrasinin ve hukukun üstünlüğünün yeniden tesis edilmesi gerekiyor. Ekonomik, siyasi, sosyal ve teknolojik alanlarda yapılacak atılımlarla Türkiye'yi içine girdiği kısır döngüden kurtarmamız gerekiyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz bunu yapabilecek kadrolara sahibiz. Sizlerde bu yaşanan olumsuz tablonun farkındasınız. Genel de yaşadığımız bu ayrışma ve kutuplaşmayla son günlerde özellikle yerelde de karışlaşmaya başladık. Buna artık tam anlamıyla bir son verilmesi gerekiyor. 1 Kasım seçimleri bunun için bir fırsat. Bu fırsatı iyi kulalım birlikten güç doğar. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz muhtarlarımızın yanındayız sizlere güveniyoruz" dedi.

BALKAN; "CUMHURİYET'E SAHİP ÇIKACAĞIZ"

MHP İl Başkanı İsmet Balkan, "Milletvekilim, İl Genel Meclis Üyelerim, Teşkilatım olarak siz değerli muhtarlarımızın her sorununda yanındayız. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine giderken, vatanını, milletini seven, bayrağını seven, Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerine sahip çıkan. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inan herkesi Milliyetçi Hareket Partisine destek vermeye çağırıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Türkiye'nin ulusal varlığına ve tarihi misyonuna, bölünmez bütünlüğüne, Cumhuriyetimizin değerlerine, demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne sahip çıkacağımızdan; ülkemizin adil, ahlaki bir yönetimle tanışması için var gücümüzle çalışacağımızdan ve terör belasına son vereceğimizden tüm Çanakkale halkının ve siz değerli muhtarlarımızın emin olmasını isterim" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi İbrahim Kürşat Tuna Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title