Haberler

Dördüz bebekler evine döndü, tüm aile seferber oldu

Güncelleme:

Dördüz bebekler evine döndü, tüm aile seferber oldu Kılınç ailesi günlük 4 saatlik uyku ile dördüzlerini sağlıklı bir şekilde büyütmek için mücadele veriyor Mersin'de 1,5 yıllık evli İbrahim ve Ayşe Kılınç çiftinin yaklaşık 3 ay önce prematüre olarak dünyaya gelen ve evlerine dönen...

Dördüz bebekler evine döndü, tüm aile seferber oldu

Kılınç ailesi günlük 4 saatlik uyku ile dördüzlerini sağlıklı bir şekilde büyütmek için mücadele veriyor

MERSİN - Mersin'de 1,5 yıllık evli İbrahim ve Ayşe Kılınç çiftinin yaklaşık 3 ay önce prematüre olarak dünyaya gelen ve evlerine dönen dördüz bebekleri, için tüm aile seferber oldu.

Anamur ilçesinde yaşayan ve çiftçilikle uğraşan İbrahim Kılınç ile 1,5 yıldır evli olan Ayşe Kılınç'ın 3 ay önce prematüre olarak 32. haftalık dördüz bebekleri dünyaya geldi. 2 ayı yeni doğan yoğun bakım olmak üzere yaklaşık 3 ay hastanede kalan dördüz bebekler taburcu olarak ilçedeki evlerine getirildi. Kılınç çiftinin aileleri de dördüzler "Alya Ada, Arya Ela, Aynur Nisa ve Almina Nisa'ya bakmak için seferber oldu. Aile günlük 4 saatlik uyku ile dördüzlerini sağlıklı bir şekilde büyütmek için mücadele veriyor.

Çiftçilikle uğraşan, işi biter bitmez eve koştuğunu belirten baba İbrahim Kılınç ise eşine yardım ettiğini "Dadılık da yapmaya başladım" sözleriyle ifade etti.

Böyle bir durumla karşılaşacağını beklemediğini, haberi duyunca çok heyecanlandığını dile getiren anne Kılınç, çevresindekilerin ilk başta kendisine inanmadığını aktardı.

Bebeklerini kucağına alan anne Ayşe Kılınç," Bakımı zor oluyor, bir gün boyunca çocuklarla ilgileniyorum çoğunlukla. Annem ve kız kardeşim yardım ediyor, evde annem ve biz kalıyoruz, kız kardeşim gündüzleri geliyor akşamları gidiyor, görümcem ve kayınvalidem de yardıma geliyor" dedi.

Anneanne dördüzlere bakabilmek için kendi evini kapattı.

Dördüz bebeklerin anneannesi 59 yaşındaki Meryem Mert haberi ilk duyduğunda inanmadığını, şaka yaptıklarını düşündüğünü doktora, kızına ve çevresindekilere sora sora inandığını dile getirdi. Anneanne Mert, "Daha önce ikiz ve üçüz gördüm ama dördüz görmedim, televizyondan görüyorduk ancak. Şimdi dördüzler geldi, eşimde çalışmaya gidiyor, torunlarıma çocuklarıma bakabilmek için kendi evimi kapatıp geldim, küçük kızıma da söyledik. O başka işte çalışıyor, gel bize yardımcı ol dedik, o da yanımızda, İbrahim'in annesi, kardeşleri olsun hep üzerlerine düştük, işten geldikten sonra beyim de ziyarete geliyor, idare edip duruyoruz" diye aktardı.

Aile, bakımı zor olsa da dördüz bebeklerin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Kılınç Ayşe Kılınç Anamur Mersin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title