Haberler

Tuğba Özay ve Çılgın Sedat'ın rol aldığı Laz Kit filmini 13 günde 27 kişi izledi

Güncelleme:

Başrollerini Tuğba Özay ile Çılgın Sedat'ın oynadığı ve 28 kişinin rol aldığı Laz Kit filmini 13 günde sadece 27 kişi izledi. Büyük umutlarla çekilen film, toplamda 454 TL hasılat yaptı.

Başrollerini Tuğba Özay ve Çılgın Sedat'ın paylaştığı ve 27 Aralık 2019'da vizyona giren 28 oyuncunun rol aldığı 'Laz Kit' filmi gişede beklenenin gerisinde kaldı.

454 LİRA HASILAT YAPTI

Amerika'dan küçük bir köye geldiği zaman beklenmedik olaylarla karşılaşan Kalemiti Ceyn'in hayatını anlatan Laz Kit filmi, yayınlandığı ilk haftada gişenin çok gerisinde kaldı. Boxofficeturkiye.com'daki bilgilere göre 28 kişinin rol aldığı ve 11 sinemada gösterilen filmi bir haftada sadece 27 kişi izledi, 454 lira hasılat yaptı.

Tuğba Özay ve Çılgın Sedat'ın rol aldığı Laz Kit filmini 13 günde 27 kişi izledi

LAZ KİT FİLMİN KONUSU NEDİR?

Kalemiti Ceyn, Amerika'dan küçük bir köye geldiği zaman beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalır. Tarlaya giden genç kadın, burada erkeklerin saldırısına uğrar. Peşindeki erkeklerden kaçan Kalemiti Ceyn, köy meydanına geldiğinde duruma şahit olan Deli Kadir tarafından kurtarılır. Ancak olanlar bununla da sınırlı kalmayacaktır.

Yönetmenliğini Yusuf Atıcı'nın üstlendiği, komedi türündeki Laz Kit filminin oyuncu kadrosunda Tuğba Özay, Çılgın Sedat, Sinan Bengier, Ahmet Çelik, Esra Sönmezer, Dost Elver gibi isimler yer alıyor.

Tuğba Özay ve Çılgın Sedat'ın rol aldığı Laz Kit filmini 13 günde 27 kişi izledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Sedat Kapurtu Tuğba Özay Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (164)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

ÜLKEYİ YÖNETENLERİN İŞİ GÜCÜ KALMAMIŞ CANLARI SIKILMIŞ İNSANLARIN ÖZEL HAYATINA KARIŞIR OLMUŞLAR. SİZE NE KİME NE BENİM ÖZEL HAYATIMDAN İSTER EVLENİRİM İSTER BEKAR KALIR HER GÜN SEVGİLİ DEĞİŞTİRİRİM. KİMSE KARIŞAMAZ BENİM HAYATIM İSTEDİĞİM GİBİ YAŞARIM.

8
57
yanıtYanıtla
gerçekler:

yürü aslı helal

yanıt8
yanıt2
Sustuklarıma Say:

sonrada edep elden gidiyi deme senden gelecek nesil edepsiz bir nesil olur.

yanıt13
yanıt6
Alemlerin Rabbi Affetsin:

Türk örf adetlerine göre yaşasanda güzel namuslu bi hayat kursan dinine örf adetine bağlı mutlu mesut yaşasan da kimse seni eleştirmese :)

yanıt10
yanıt8
paslı çivi:

sus be zevzek

yanıt11
yanıt3
misafir:

benim sana karışmamdan sana ne istediğime karışırım sen de bana karışamazsın kime ne

yanıt3
yanıt5
paslı çivi:

aslı ayaklarımı yıka hadi havluyu getir suyu ısıt fırla, bak hala yüzüme bakıyo koşsana kız

yanıt10
yanıt3
MİSAFİR:

Ya ne saçmalıyorsun Allah aşkına

yanıt4
yanıt1
uğur:

içlerinden biri gitmemiş filme. . hepsi gitse 28 yapar. . adamların kendisi bile gitmemiş. . belki çekerken izlemişlerdir.

19
0
yanıtYanıtla
kapuska:

millet yemeğe ekmek bulamıyor bide sinemayamı gitsin işsizlik sayısı 4. 4 milyon olmuş

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title