Haberler

Tuğba Ekinci Canlı Yayında Programı Terk Etti

Güncelleme:

TV EM Kanalında yayınlanan Kim Haklı Kim Haksız programının sunucularından Ayşe Özgün ile Tuğba Ekinci, canlı yayında dakikalarca tartıştılar ve Tuğba Ekinci programı terk etti.

Tuğba Ekinci 2011 yılında katıldığı bir ödül töreninde sahneye atlayarak Tarkan' a ''neden okul yaptırmıyorsun'' diye sormuş ve bu durum günlerce medyada konuşulmuştu.

YİNE GÜNDEME GETİRDİ

Bugün Kim Haklı Kim Haksız programına katılan ve Tarkan dansı yapan konuğa Tuğba Ekinci yıllar önce sorduğu aynı soruyu yöneltince partneri Ayşe Özgün'ün sert tepkisiyle karşılaştı.

Ayşe Özgün'ün 'Tarkan kendi şovunu yaparken sen neden kendini ortaya atıp şov yapmaya çalışıyorsun' demesi üzerine stüdyoda gergin anlar yaşandı.

"İSTEDİĞİM GİBİ DAVRANIRIM" ÇIKIŞI

Tuğba Ekinci: ''Ben davet edildiğim yerde istediğim gibi davranırım, benim karakterim bu nerede nasıl davranmak istersem davranırım. Siz gözünüzde Tarkan'ı çok büyütüyorsunuz, Tarkan profesyonel olsa bana cevap verirdi'' diyerek partnerine karşılık verdi.

PROGRAMI TERKETTİ

Tartışmanın hararetiyle Ayşe Özgün'ün canlı yayın sırasında kendisine 'Terbiyesiz' demesini kabullenemeyen Ekinci programı terk etti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuğba Ekinci Ayşe Özgün Tarkan Önemsiz Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (48)

Yasemin:

Ayşe Özgün hanımefendi iyi söylemiş. ağzına sağlık. Tuğbadan nefret ediyorum. gerçekten terbiyesiz ve haddini bilmezdir. konuşması da bi sarhoşun konuşmasına benziyor. sen kim Tarkan kim? zavallı! Tarkanın insanlığı, mütevaziliyi kimsede yok.

17
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tuğba hanım haklı

3
17
yanıtYanıtla
angelmobilWeb@haberler.com:

Yine sowunu yapmis belki ise yararda bi kac magazin programinda adin gecer hulya avsar cakmasi

15
2
yanıtYanıtla
AYŞE:

tuğba haklı

2
15
yanıtYanıtla
Alper:

Sen meşhur olmak gündem de yer almak için çık atla ortalığa ondan sonra senin gibi birisiyle muhatap olmasını bekle sen kimsin ki zaten seni ekrana çıkarmak büyük hata. .

14
1
yanıtYanıtla
ayşeAdınızı Yazın:

ayşe hn kendini öğretmen sanıyor herhalde tuğba hanımı kendince terbiye etmeye çalışıyor ona ne sevimsiz kadın aferin tuğbacım

1
13
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

ULU PADİŞAH ERDOĞAN GELİYOR DAĞILIN

1
12
yanıtYanıtla
hakimmobilWeb@haberler.com:

Tuğba ekinci kendini ne zannediyor bilmem...ukala ve şımarık..

9
2
yanıtYanıtla
elanur:

ayşe özgün hala yaşıyor mu yaaa :O

8
1
yanıtYanıtla
AAA:

:) Ya arkadaş sen konuşuyorsun da Tarkanın haberi bile yoktur, Kale almıyordur bile seni. Suç aslında bu seviyelere seni getirenlerde. .

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title