Haberler

Trump, Cinsel İçerikli Film Yıldızına Para Ödediğini Resmen Kabul Etti

Güncelleme:

Amerika'nın olaylı başkanı Trump'ın avukatı, cinsel içerikli filmlerde oynayan oyuncu Stormy Daniels'a Trump ile yaşadığı ilişki konusunda sessiz kalması için parayı kendisinin verdiğini resmen kabul etti.

ABD Başkanı Donald Trump, avukatı Michael Cohen'in cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels'a Trump ile yaşadığını iddia ettiği ilişki konusunda sessiz kalması için yapılan anlaşma çerçevesinde ödediği parayı verdiğini resmen kabul etti.

Hükümet Etik Bürosu, Trump'ın daha önce yaptığı mali bildirimde ifşa etmiş olması gerektiğini söyledi.

250 BİN DOLAR MASRAF ÖDENDİ

Bildirimde, Trump'ın Cohen'e 2016'da 100 bin ila 250 bin dolar masraf ödemesi yaptığı görülüyor.

Trump daha önce Stormy Daniels'a ödenen 130 bin doları bildiğini reddediyordu.

Beyaz Saray, bildirimin dipnotunda ödemenin "şeffaflık adına" ifşa edildiğini belirtti ve bu bilgiyi aslında açıklamak zorunda olmadıklarını savundu.

Ancak Hükümet Etik Bürosu (OGE) yazdığı mektupta "Cohen'e yapılan ödemenin bir yükümlülük olarak bildirilmesi gerektiğini" söyledi.

YARDIMCILARI OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Adalet Bakanı Yardımcısı Rod Rosenstein'e hitaben yazılan mektupta, Başkan'ın bu yılki ve geçen yılki mali bildirimini yolladığını söyledi ve "ifşaatı yürütmekte olduğunuz herhangi bir soruşturmayla ilgili bulabilirsiniz" dedi.

Rosentein, Adalet Bakanlığı'nın, Trumh'ın yardımcılarının Rusya'nın 2016'daki başkanlık seçimlerine müdahalesi iddiaları konusundaki soruşturmayı yürütüyor.

'Otel odasında cinsel ilişki' Stormy Daniels'a yapılan ödeme, Trump açısından potansiyle bir yasal sorun, çünkü yasadışı bir kampanya ödemesi olarak da görülebilir.

FBI KADININ EVİNE BASKIN YAPTI

FBI geçen ay Cohen'in evine bir baskın yapıp, Daniels ile yapılan anlaşmaya dair belgeleri ele geçirmişti. Cohen'in adli bir soruşturma altında olduğu belirtiliyor.

Asıl adı Stephanie Clifford olan Daniels, Trump ile 2006'da bir otel odasında cinsel ilişkiye girdiğini iddia ediyor. Trump'ın avukatı ise müvekillinin iddiayı "şiddetle reddettiğini" söylüyor.

Daniels'ın iddiası doğru çıkarsa, bu durum Başkan'ın, eşi Melania Trump'ın çiftin oğulları Barron'ı dünyaya getirmesinden birkaç ay sonra kadınla ilişkiye girdiği anlamına geliyor.

ÖNCE REDDETTİ SONRA KABUL ETTİ

Trump geçen ay Cohen'ın başkanlık seçimlerinden hemen önce Daniels'a ödeme yaptığından haberi olmadığını söylemişti.

Trump'ın Cohen'e yaptığı ödeme ilk olarak iki hafta kadar önce, Trump'ın bir diğer avukatı Rudy Giuliani tarafından bir televizyon söyleşisinde dogrulanmıştı.

Guiliani ödemenin Daniels'ın "sahte ve şantaj amaçlı" iddialarını konusunda sessiz kalması için yapıldığını savunmuştu.

Trump ise Giuliani'nin "doğruları öğrenmesi gerektiğini" söylemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Rudy Giuliani Donald Trump Beyaz Saray Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title