Haberler

    Trump Jr'ın Görüştüğü Rus Avukat Sessizliğini Bozdu

    Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr.'ın, Başkanlık seçimi sürecinde görüştüğü ortaya çıkan Rus avukat Natalia Veselnitskaya sessizliğini bozdu.

    Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr.'ın, Başkanlık seçimi sürecinde görüştüğü ortaya çıkan Rus avukat Natalia Veselnitskaya sessizliğini bozdu.

    Trump'ın başkanlık seçimindeki en yakın rakibi Demokrat Parti Başkan adayı Hillary Clinton hakkında Trump Jr'a bilgi verdiği ve Kremlin'e yakın olduğu söylenen Veselnitskaya iddiaları yalanladı.

    "Clinton hakkında bilgi sahibi olmadığını" söyleyen Rus avukat NBC'ye şöyle konuştu:

    "Söz konusu toplantıda kimin olacağını bilmiyordum. Tek bildiğim, bana söylenen tek şey, Trump Junior'ın benimle buluşmaya istekli olmasıydı. Toplantıyı hatırladığımda ise aklımda kalan kişileri gazete haberlerinde gördüğüm fotoğraftaki kişilerle karşılaştırdım. Toplantının başında sadece 10 dakika kalan bir bey vardı. Görünüşe göre o kişi Jared Kushner'di. Bir daha toplantıya dönmedi. Ayrıca sürekli telefonuyla ilgilenen toplantı boyunca hiç konuşmayan bir kişi vardı. O da Manafort'du.

    Kremlin'e yakın olduğu iddialarının da asılsız olduğunu dile getiren Veselnitskaya ayrıca "Toplantıdakilerin sizin onlara Demokratik Ulusal Komite hakkında bilgi vereceğinize dair bir izlenimi söz konusu. Bu izlenimi nasıl elde ettiler" sorusuna şöyle cevap verdi:

    "Muhtemelen böyle bir bilgi almayı arzuluyorlardı. Ben ise çok farklı şeylerden bahsettim. Belki de bu arzu nedeniyle benim konuştuklarımla ilgilenmediler."

    Auteur:

    Tags: Gepost: 11 juli 2017

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Hillary Clinton Demokrat Parti Donald Trump Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title