Haberler

Trafikte mahsur kalan Şafak Sezer: 21 saattir yoldayım, kendimi hastaneye atmaya çalışıyorum

Güncelleme:

Yoğun kar yağışından dolayı İstanbul Hadımköy'de mahsur kalan Şafak Sezer, evine gidemediği için çağrıda bulundu. Bugün bir canlı yayına bağlanan Sezer, "21 saattir yoldayım. Kendimi bir hastaneye atmaya çalışıyorum, çok açım" dedi.

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışından dolayı ulaşımda aksaklıklar meydana geldi. Dün sabah bir televizyon programına katılan ve sonrasında evine gitmek için yola çıkan Şafak Sezer, dün akşam sosyal medya hesabından video yayınlayarak 6 saattir araçta mahsur kaldığını söyledi. Bugün TGRT ekranlarında yayınlanan Yasemin Bozkurt ve Erol Köse ile Bilmedikleriniz adlı programa bağlanan Sezer, saatlerdir yolda olduğunu söyleyerek yaşadıklarını anlattı.

"21 SAATTİR EVİME GİDEMİYORUM, KENDİMİ HASTANEYE ATMAYA ÇALIŞIYORUM"

Saatlerdir zor durumda olduklarını söyleyen Şafak Sezer, telefonla bağlandığı canlı yayında şunları anlattı: "Sabah televizyon programına katıldım. Kurumun şoförü ile yola çıktık. İstanbul'un genelinde değil ama Hadımköy tarafında arabalar hiçbir yerden çıkamıyor. Eve gidemiyorum. 14 saat oldu sosyal medyanda video paylaşalı. Toplam 21 saattir evime gidemiyorum. Yakınlardaki bir hastaneye kendimi atmaya çalışıyorum."

Trafikte mahsur kalan Şafak Sezer: 21 saattir yoldayım, kendimi hastaneye atmaya çalışıyorum

"AİLEME KAVUŞMAK İSTİYORUM"

"21 saattir hiçbir şey yemedik. İhtiyaç olmasın diye yemedik. Yolu tamamen kapamışlar. Benzini doldurmuştuk Allah'tan. Yolda kalan çok fazla insan var. Bu bölgede yoğun kar yağışı oldu. Hadımköy'de korkunç bir kar var. Kullandığım ilaçlar var. Şeker ilacı kullanıyorum. Daha önce kalp sorunu yaşadım. Bize önlem alın deniliyor ancak benim değil yetkililerin önlem alması gerekiyor. Buraya kar küreme araçlarını yönlendirmeleri şart. Ailem de benim için endişe duyuyor. Aileme kavuşmak istiyorum."

VİDEO YAYINLAYARAK YARDIM İSTEMİŞTİ

Dün akşam Instagram hesabından bir video paylaşan Şafak Sezer, kardan dolayı yolda mahsur kaldıklarını belirterek "İstoç kavşağındayız, Mahmutbey gişelerine yakın. Yaklaşık 6 saattir arabadayız. Allah rızası için sesimizi duyurun. Çoluk çocuk bayanlar var. 6 saattir hiçbir şey kımıldamıyor. Gözünüzü seveyim şurayı açtırın. Rica ediyorum, biliyorum çok yoğun çalışıyorsunuz ama burada da hastalar var" demişti.

Trafikte mahsur kalan Şafak Sezer: 21 saattir yoldayım, kendimi hastaneye atmaya çalışıyorum

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Şafak Sezer İstanbul Haberler

500

Yorumlar (5)

taner ipek:

bakalım aracınızda kar zinciri takılımı

50
34
yanıtYanıtla
bekir yapici:

TANER IPEK ben 50 yili askin bir süredir kuzey avrupada yasiyorum benim gözlemim ülkemizdeki sürücüler cogunlukla karda sulu karda ve buzda arac kullanmasini bilmiyor lastiklerde zaten dis yok ayrica avrupada buz yoksa karda zincir takilmaz ve kar sadece kürenir dogaya zarar verdigi ve kari sulandirip gece buz tutacagi icinde mecbur kalmadikca pek tuz atilmaz buzlanma varsa zincir takma mecburiyeti vardir yani zincirin karda faydasi yoktur ancak buzda kaymayi önler biz bunu her kis yasiyoruz.

yanıt8
yanıt0
zübükzade:

Kastamonudaki selde kaybolan insanları hala bulamadılar onuda sor erol köse

55
14
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Onunla ne alakası var,o bir afet olayı,kıyaslaman çok yanlış

yanıt14
yanıt12
zübükzade:

Karda bir afettir toğan ördek yaptınız adamı ne araclar sıfırlandı eskiden böyle durumlarda kamu personeli devlet meuru okullar özel sektörden bazı calışanlar tatil yapardı şimdi denetimsiz kar lastiği zinciri olmayan eski araclar yollarda kalıyor dolu yolu neyle acacak arabanı havaya kaldırığmı

yanıt17
yanıt8
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title