Haberler

Trabzonspor'un İlk Başkanı Ali Osman Ulusoy Vefat Etti

Güncelleme:

Trabzonspor Kulübü kurucularından iş adamı Ali Osman Ulusoy, 87 yaşında vefat etti.

Trabzon spor'un kurucularından işadamı Ali Osman Ulusoy hayata gözlerini yumdu.

YOĞUN BAKIMDA VEFAT ETTİ

Bir süredir İstanbul'da özel bir hastanede zatüre tedavisi altında bulunan Ulusoy, 2 gün önce yoğun bakımdan çıkarılmıştı. Ancak durumu kötüleşen işadamı, tekrar alındığı yoğun bakımda vefat etti.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

İstanbul'da özel bir hastanede yaklaşık 20 gündür zatürre teşhisi ile tedavi gören 87 yaşındaki Ulusoy, bugün hayatını kaybederken, cenazesinin yarın Trabzon'un Of ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

ALİ OSMAN ULUSOY KİMDİR?

İlköğrenimini 1938'de tamamladı ve babasıyla birlikte nakliye işinde çalışmaya başladı. Daha sonra nakliye şirketinin başına geçen Ulusoy, çeşitli kurumlarda başkanlık görevinde bulundu. Ulusoy halen, taşımacılık, otomotiv, konaklama, denizcilik, enerji ve lojistik alanlarında etkinlik gösteren Ulusoy Holding'in yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Ayrıca Türkiye- İran İslam Cumhuriyeti İş Konseyi Başkanı ve Trabzon Ticaret Odası Meclis (TTSO) Başkanıdır. Bunun yanında, Trabzon spor'un 1967-1968 sezonunda başkanlığını yapmıştır, böylece kulübün ilk başkanı ve kurucularından biri olmuştur.

TÜRKİYE-İRAN ORTAKLIĞINDA ÇALIŞIYORDU

Ulusoy, Türkiye- İran İslam Cumhuriyeti İş Konseyi Başkanlığı süresince; İran tarafından uygulanan yakıt farkı ödemesi ve İran için de kamyonlarının Türkiye üzerinden geçişinde uygulanan vergiler gibi sorunlu konularda çözüm için çalışmıştır.

FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Trabzon spor'un kurucularından ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefat haberinin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sayfası aracılığıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

Yayınlanan mesajda; "Trabzon spor'un ilk Başkanı ve kurucularından Sayın Ali Osman Ulusoy'un vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına, Trabzon spor ve spor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Galatasaray Kulübü, Trabzonspor'un kurucularından ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Mesajda şu ifadeler kullanıldı;

"Trabzonspor'un kurucu üyesi ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, Trabzonspor camiasına, Ulusoy ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ali Osman Ulusoy Trabzonspor Türkiye İran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (13)

KADIKÖYLÜ YAKUP:

ALLAH RAHMET ETSİN.

13
0
yanıtYanıtla
kul hakkı yediyse:

kul hakkı yediyse allah afetmesin. böyle insanlar toplumu sömürmeyi severler. üc kuruş parayla insanın hayatını bitirirler.

2
10
yanıtYanıtla
Trivela:

Ateist sin arkadaşım. Ne Allaha inancın var nede İslama, Yaptığın yorumla sadece milletit ahtik etmeye çalışıyorsun hepsi bu. O yüzden dolduruşuna kimse gelmeyecek bilesin. Zira artık insanlarımız CAHİL değil

yanıt0
yanıt0
PAŞA CATERİNG OSMAN YETKİNŞEKERCİ:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN YAKINLARININ BAŞI SAGOLSUN

11
0
yanıtYanıtla
cevdet kapusuz:

Allah rahmet eylesin. Camia ya ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

9
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

Mekanı Cennet olsun.

8
0
yanıtYanıtla
Hafız Mustafa:

inna lillahi ve inna ileyhi raciun

3
3
yanıtYanıtla
OTOrite:

inna lillahi ve inna ileyhi raciun

3
2
yanıtYanıtla
tokat:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Türk sporuna hizmet eden büyüklerimizin vefatında takım ayırmadan nasıl üzüntülerimizi belirtebiliyorsak. Gelişmesini sağlamakiçinde biraraya gelmeliyiz. Tüm Trabzonspor camiasının ailesinin ve tüm sporseverlerin başı sağolsun

5
0
yanıtYanıtla
hikmet:

ALLAH rahmet eylesin geride kalanların başı sağ olsun amin

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title