Haberler

Trabzon'daki Stk'lar 15 Temmuz İçin Ortak Açıklama Yaptılar

Trabzon’daki sivil toplum kuruluşları temsilcileri, 15 Temmuz darbe girişimimin yıldönümü nedeniyle Türkiye’deki 81 ille aynı anda “15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Gücümüz Milli İrade, hedefimiz Büyük Türkiye” başlıklı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Trabzon'daki sivil toplum kuruluşları temsilcileri, 15 Temmuz darbe girişimimin yıldönümü nedeniyle Türkiye'deki 81 ille aynı anda "15 Temmuz'u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Gücümüz Milli İrade, hedefimiz Büyük Türkiye" başlıklı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen basın açıklamasına, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Eyyüp Ergan, Of Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zuhal Akyüzlü, Of TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Kara, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, Trabzon Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar, Kamu-Sen İl Temsilcisi Coşkun Dilber, Türk-İş İl Temsilcisi Gökhan Gedikli, Hak-İş İl Temsilcisi İhsan Bülbül ve ilgili kurumların yöneticileri katıldı.

TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren'in, ülkenin bir daha 15 Temmuz ve benzeri olayları yaşamamasını dilediği açılış konuşmasının ardından, tüm Türkiye ile aynı anda ortak basın bildirisi metnini Trabzon'daki STK'lar adına Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Kara okudu.

Ankara'da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun okuduğu ortak metnin ardından aralarında Trabzon'un da bulunduğu 7 ille canlı bağlantı gerçekleştirildi. Trabzon'a yapılan bağlantıda konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Kara, "Trabzon'daki STK başkanlarımızla bir arada ortak metnimizi biraz önce okuduk. Trabzon insanı her zaman 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır" düsturuyla hareket etmiş ve bundan sonra da etmeye devam edecektir. Trabzonlular hain darbe girişimi fark edildiği ilk anda, en hızlı tepkiyi vermiş ve meydanları doldurmuştur. İnsanımız bir daha mertliğini, zalime karşı sertliğini ve vatanseverliğini göstermiştir. Herkes şunu iyi bilmelidir ki; Karadenizliler 80 milyon vatan evladı gibi kanının son damlasına kadar vatan nöbetinde olmuştur ve bundan sonra da olacaktır. Biz burada olduğumuz müddetçe vatan hainlerine asla geçit verilmeyecektir. Bütün çabamız bu ülke ve bu millet içindir. İnşallah büyük yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. Bütün Trabzonlu hemşerilerimizin selam ve saygılarını iletiyoruz" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kara Memur Sen Türk İş Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title