Haberler

Toyota Plaza Sandıkçı Sakarya'lıların Hizmetinde

Güncelleme:

Toyota'nın en yenisi ve Türkiye'deki 55'nci Plazası Sakarya'da açıldı.

Dünyanın lider otomobil üreticisi Toyota'nın 55'nci ve en yeni plazası Sakarya'da hizmete girdi. Toyota'nın 3S Plaza konseptine uygun olarak, satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek olan Toyota Plaza Sandıkçı, 3 bin m2'si kapalı, bin 270 m2'si servis, 940 m2'si showroom ve 7 bin 500 m2'si açık olmak üzere toplam 10 bin 500 m2'lik kullanım alanına sahip bulunuyor. Sakarya başta olmak üzere tüm bölgeye hizmet vermek amacıyla açılan Toyota Plaza Sandıkçı'da satış ve satış sonrası hizmetler için 32 kişilik uzman bir ekip bulunuyor.

Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt, Toyota Plaza Sandıkçı'nın açılışında yaptığı konuşmada Sandıkçı ailesine teşekkür ederek "Toyota ailesinin en yeni fertlerine hoş geldiniz diyorum. Üretim tesisimizin de bulunduğu Sakarya, Toyota olarak bizim için özel bir anlam taşıyor. Sakarya'daki gücümüzü güç katacak böylesine güzel bir tesisi Toyota bayi ağına kazandıran Sandıkçı ailesi övgüyü hak etmektedir "dedi. Bozkurt, mutlak müşteri memnuniyetinin Toyota'nın temel ilkesi olduğunun altını çizerek "Toyota olarak hedefimiz markamızı Türkiye'de liderliğe yükseltmektir. Başarıya giden yolda müşterilerimize en iyiyi sunmak için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Toyota Plaza Sandıkçı'nın da Sakarya'daki müşterilerimizi mutlu ve memnun etmek konusunda büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Mutlak müşteri memnuniyetine verdiğimiz önceliğin yanında yeniliklerin ve öncü teknolojilerin markası olan Toyota'yı Türkiye'de zirveye taşımak için tüm çabamızı göstermeye devam edeceğiz"

Sandıkçı Otomotiv Genel Müdürü Harun Sandıkçı da Sakarya'ya layık olan modern bir plazayı hizmete açtıklarını belirterek "Toyota'nın Türkiye'deki 55'nci plazasını Sakarya'ya kazandırdığımız için mutluyuz. Dünyanın lider otomotiv üreticisi olan Toyota'yı Sakarya'da temsil ediyor olmak gurur verici. Burada hizmete sunduğumuz plazamız ile halkımızın her türlü beklenti ve ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde müşterilerimizi en iyiyi sunmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Türkiye Sakarya Otomobil Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title