Haberler

    Tottenham, Manchester United'ı Altına Aldı: 1-2

    Premier Lig'in 20. hafta maçında sahasında Tottenham'ı konuk eden Manchester United, karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak rakibinin gerisine düştü.

    Premier Lig'in 20. hafta maçında Manchester United, sahasında Tottenham'ı konuk etti.

    Maçın ilk tehlikeli atağı Manchester United'dan geldi. 5. dakikada Smalling'in şutunda top kalecide kaldı. Sonraki dakikalarda karşılaşmada tempo arttı. 12. dakikada Januzaj, 14'te ise Welbeck'in şutları defanstan döndü. 15. dakika gelişen Tottenham atağında Soldado'nun ara pasında savunmanın arkasına sarkan Lennon'un şutu De Gea'da kaldı.

    Sonraki dakikalarda da daha fazla pozisyon bulan konuk ekip 34'te öne geçti. Eriksen'in ortasında iyi yükselen Adebayor güzel bir kafa vuruşuyla ağları havalandırarak Tottenham'ı 1-0 öne geçirdi.

    44. dakikada Valencia'nın ortasında sağ ayağıyla sert bir vuruş yapan Welbeck çerçeveyi tutturamadı ve ilk 45 dakika Tottenham'ın üstünlüğüyle sona erdi.

    KIRMIZI ŞEYTANLAR ZORLADI AMA...

    İkinci yarıya ev sahibi ekip istekli başladı. Carrick'in pasında Welbeck kaleciyi geçemedi.

    Kırmızı şeytanlar rakip kalede gol ararken, 2. golü de kalesinde gördü. İlk golün asistini yapan Eriksen, düzgün bir kafa vuruşuyla 66. dakikada Tottenham'ı 2-0 öne geçirdi.

    Manchester United'ın bu gole cevabı geç olmadı. Januzaj'ın ara pasında hareketlenen Welbeck bu sefer ağları havalandırarak tekrardan farkı 1'e indirdi: 1-2.

    71. dakikada Hernandez'in ortasında Januzaj'ın müsait durumda yakın mesafeden vuruşu dışarı çıktı. 77'de aynı ikiliyle gelişen bir diğer Manchester United atağında Hernandez'in şutu kalecide kaldı. 83. dakikada konuk ekip yine tehlikeli geldi. Kane'in pasında Lennon ceza sahasında topla buluştu ancak De Gea'yı geçemedi.

    Kalan sürede de Manchester United'ın baskısı sonucu değiştirmedi ve Tottenham, Old Trafford'dan 3 puanla ayrılmayı başardı.

    Bu sonucun ardından Manchester 34 puanda kalırken, Tottenham 37 puana yükseldi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Tottenham De Gea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title