Haberler

Torbalı'daki Dev Arazi Göztepe'ye Tahsis Ediliyor

14 sezon aradan sonra tekrardan Süper Lig’e yükselerek İzmir’in hasretine son veren Göztepe, geçtiğimiz günlerde alt yapı tesisleri için Torbalı’da belediyeye yaptığı arazi başvurusundan olumlu yanıt aldı.

14 sezon aradan sonra tekrardan Süper Lig'e yükselerek İzmir'in hasretine son veren Göztepe, geçtiğimiz günlerde alt yapı tesisleri için Torbalı'da belediyeye yaptığı arazi başvurusundan olumlu yanıt aldı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İzmir'in köklü spor kulüplerinden Göztepe'nin arazi tahsis talebinin belediye meclis gündemine getirileceğini söyledi. Torbalı Belediyesinin tahsisini yapacağı araziye altyapı tesislerinin yapılacağını ifade eden Görmez, projesi hazırlanan tesislerde toplamda 8 adet futbol sahası, 2 adet tenis kortu, 2 adet basketbol sahası, yarı açık yüzme havuzu, kafeterya, sosyal alanlar, eğitim-öğretim binası, idari bina ve sporcu konaklama alanları yer alacağını belirtti. Görmez, "Torbalı'ya bağlı Pancar Mahallesindeki devasa araziye inşa edilecek tesisler, İZBAN Pancar İstasyonu'na yürüme mesafesinde bulunacak. İzmir Adnan Menderes Havalimanına 15 dakika mesafedeki tesisler, hem konumu hem de arazi yapısının uygunluğuyla örnek bir kompleks olacak" dedi.

Süper Lig'in çiçeği burnunda ekibine ilk desteği veren belediye olmanın da sevincini yaşadıklarını dile getiren Görmez, Göztepe'nin başarısı için büyük emek ve gayret gösteren, iç saha ve dış saha olmak üzere bütün maçlarında tribünde yerini alan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın da Torbalılı olduğunu hatırlattı. Görmez, adı Göztepe ile özdeşleşen Kaya'nın memleketinden gelen bu desteğin Göztepe'ye Süper Lig hediyesi olduğunu söyleyerek, "İzmir'in belediyeleri olarak İzmir'in takımına sahip çıkmak görevimizdir. Bu konuda herkes üzerine düşeni yapacaktır diye düşünüyorum. Lafla değil, elimizi taşın altına koyarak Göztepe'mizi desteklemeliyiz. Süper Lig'de misafir değil kalıcı olarak mücadele ederek, İzmir'in birlik ve beraberliğini, gücünü bu şekilde herkese göstermeliyiz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Atilla Kaya Adnan Yaşar Görmez Torbalı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title