Haberler

Tokat'ta Stk'lardan 15 Temmuz Açıklaması

TOKAT'ta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı kuruluşlar 15 Temmuz'un yıldönümünde bir araya gelerek ortak bir basın açıklaması yaptı.

TOKAT'ta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı kuruluşlar 15 Temmuz'un yıldönümünde bir araya gelerek ortak bir basın açıklaması yaptı.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıya Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, Erbaa TSO Başkanı Gökalp Coşkun, Niksar TSO Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Turhal TSO Başkanı Ömer Çenesiz, Zile TSO Başkanı Şükrü Sargın, Zile Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yeni katıldı. Basın açıklamasını okuyan Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat şu ifadeleri kullandı:

"Bu masada oturan demokrasi sevdalısı kurumlar olarak, bu ortak açıklamayı 81 ilde aynı anda yapıyoruz. Tarihimizin en zor günlerinden biri olan 15 Temmuz'un yıldönümüne giriyoruz. İki hafta boyunca, farklı etkinliklerle, hazırladığımız afişlerle ülkemizin tamamında 15 Temmuz ruhunu canlı tutacağız. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. Çünkü bu alçak saldırı, darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi.15 Temmuz, İstiklal Harbinden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikeydi. Bu masadaki kuruluşlarının tamamı da, ilk andan itibaren, devletimizin ve milletimizin yanında yer aldı. Ekonomimiz de bu saldırıdan olumsuz etkilendi. Allah'a şükür, birlik ve beraberliğimiz sayesinde bunların hepsini de kısa sürede atlattık. Hükümetimizin bizlerle istişare içinde aldığı önlem ve yaptığı reformlarla hızla toparlandık. FETÖ ile mücadelede dost ve müttefik devletlerin de desteklerini bekliyoruz. Kaynağı ne olursa olsun darbe ve terör bir insanlık suçudur. Ancak birlikte çalışırsak daha iyi bir gelecek inşa edebiliriz. Bizler ülkemiz ve milletimiz için şimdi daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye'yi büyük hedeflerine taşıyacağız. Üzerine basarak bir kez daha ifade ediyoruz: Türkiye'nin sivil toplumu olarak, 15 Temmuz'u asla unutmayacağız, unutturmayacağız."

- Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Niksar Erbaa Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title