Haberler

Tok: "Halkımız Yatırımları Biliyor ve Takdir Ediyor"

İlkadım ilçesi muhtarlar toplantısında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Hayata geçirdiğimiz projelerimiz ve hizmetlerimiz memnuniyetle karşılanıyor" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 19 Ekim Muhtarlar Günü öncesi İlkadım ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Samsun Merkez Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Öztürk, İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen Şahin ve mahalle muhtarları ile Derebahçe Sosyal Tesislerinde bir araya gelen Başkan Tok, halkın yerel yönetime katılımını sağlama açısından muhtarların önemli vazife üstlendiğini ifade etti.

"Muhtarlar gözümüz, kulağımız"

Mahalle muhtarlarının bulunduğu mahallede vatandaşla, belediye ve devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü kaydeden Başkan Tok, "Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğunu biliyoruz ve bu bilinçle çalışıyoruz. Yakın mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz siz muhtarlarımız, fedakarca görevlerini yerine getiren bizim mahallelerdeki gözümüz ve kulağımızsınız" diye konuştu.

"Halkımızla aramızda gönül bağı var"

Muhtarlara belediye ile ilgili hizmetleri, faaliyetleri, proje ve yatırımları anlatan Başkan Erdoğan Tok, muhalefetinde de takdir ettiği projeleri ve yatırımları hayata geçirdiklerini kaydetti. Halkı kucaklayan ve taleplerine kulak veren belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını söyleyen Başkan Tok, "Sokağa indiğimizde, esnafımızın, vatandaşlarımızın ihtiyacını ve taleplerini dikkate alıyoruz. Projelerimizi, hizmetlerimizi toplumumuzun ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz. Hayata geçirdiğimiz, projelendirdiğimiz tüm projelerimize baktığınızda toplumun tüm kesimlerine dokunan belediyecilik anlayışımızı göreceksiniz" şeklinde konuştu.

"Projelerimiz, halkta memnuniyet oluşturuyor"

3,5 yıla sığdırarak hayata geçirilen proje ve yatırımların halkta büyük yankı uyandırdığına dikkat çeken Başkan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri, Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi, Selçuklu mimarisiyle yapılan Karadeniz'in en büyük camii ve külliyesi, yeni belediye hizmet binası, Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi, Ihlamur Cafe ve Restaurant, Koşu Yolu Parkuru, 15 Temmuz Millet Yolu, Yerinde Dönüşüm Projesi, ilçe genelinde yapılan 43 park ve 10 halı saha, Fen İşleri Müdürlüğünün mahallelere yaptıkları yol çalışmaları ve camilere yapılan tadilat, bakım, onarım ve çevre düzenlemeleri hakkında açıklamalar yaptı. Tok sözlerini şöyle tamamladı: "Sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve eğitim alanlarında öne çıkan birçok hizmetlerin yanı sıra kentin modern gelişimiyle birlikte toplumun sosyal huzuru ve refahını artıracak mega yatırımların, İlkadım ilçesinin geçmişten bugüne bakıldığında tarihinin en büyük projeleri arasında yer alıyor." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Öztürk Samsun Merkez Erdoğan Tok İlkadım Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title