Haberler

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Turgutlu'da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Bazı Ziyaretler Yaparak, Turgutlu Ticaret Borsası'nın Hizmet Binasının Açılışını Gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bazı ziyaretler yaparak, Turgutlu Ticaret Borsası'nın hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Turgutlu'ya bağlı Derbent kasabasında ilçedeki iş adamları tarafından karşılanan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ilk olarak Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TUTSO) ziyaret etti. TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Türk brifing verdi. Ayrıca TUTSO'yu anlatan bir sinevizyon gösterimi sunuldu. TUTSO Meclis Başkanı Faruk Aydın ile Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Türk tarafından Hisarcıklıoğlu'na Altın Şeref Ödülü ve çeşitli hediyeler verildi. Burada kısa konuşma yapan Hisarcıklıoğlu, "Burada bana Turgutlu'nun zekasını gösterdiler. 'Doğduğunuz yer mi doyduğunuz yer mi?' diye sorsalar ben 'Doyduğum yer' derim. Hiçbir zaman kendi işlerimi ön plana çıkarmadım. Önemli olan bulunduğumuz makam. Önemli olan 1 milyon 300 bin iş adamının temsilcisi olmak. Bana 'Nerelisiniz?' diye sorsalar ben de 'Turgutluluyum' derim. TUTSO'nun şeref üyesi olmak benim için bir onur" dedi.

İş adamlarıyla birlikte Palmiye Restoran'da yemek yiyen Hisarcıklıoğlu, daha sonra Gıda Çarşısı'nda yeni yaptırılan Turgutlu Ticaret Borsası hizmet binasının açılış törenine katıldı. Hisarcıklıoğlu, burada mehter takımı ile karşılandı. Törene ayrıca Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Turgutlu Kaymakamı Sadettin Kalkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan, Belediye Başkanı Serhat Orhan ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz da katıldı. Törende konuşma yapan Hisarcıklıoğlu, "Bugün aslında bildiğiniz gibi dün geceki sevinci hala yaşıyoruz. Türk Milli Takımı tarih yazdı. Futboldaki başarısını dosta düşmana, dünyaya gösterdi. Şimdi Avrupa'da futbolda 4. olduk, ekonomide de olduk. Bunu kim yaptı? Türk tüccarı, Türk çiftçisi yaptı. Arkamızdaki geleneklerle yaşıyoruz. Türkiye'yi birinci de yaparız istesek. Bugün dünya açlık tehlikesiyle karşı karşıya. Gediz'i kirletirseniz bugün açlık, susuzluk çekeriz. Onun için Allah'ın yaratmış olduğu bu düzeni bozmamamız lazım. Tarımda sübvansiyon olmaz diye çiftçiyi ne hale getirdiler. Kesinlikle bu yalanlara aldanmamız lazım. Tarımda sübvansiyon olur arkadaşım. Bir insanın planı olmadan teşvik olmaz. Burada Turgutlu'da çok güzel hadise var. Bir şehrin marka olabilmesi için tek bir formül var. Aslında marka nedir? Değerimizi arttırmaktır. Türkiye'de 10 tane marka şehri var. O ilin kaymakamı, emniyet müdürü, belediye başkanı bütün olabilmişse o il marka olabilmiş demektir. Kahramanmaraş, Kayseri, Gaziantep bunun en güzel örneğidir. Turgutlu'da tarım sektörüne faydalı olabilmek için Turgutlu Ticaret Borsası'nı açıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, milletvekilleri ile birlikte kurdeleyi keserek hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

(İU-ÖA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title