Haberler

THY Nurnberg'de Malatya Rüzgarı

Dha DIŞ HABER - THY Nurnberg'de Malatya rüzgarıTaner Tüzün, Nürnberg, (DHA) - Nürnberg THY, Nürnberg Süd West Park adresinde Malatya ve Kayısı günü düzenledi.

Dha DIŞ HABER - THY Nurnberg'de Malatya rüzgarı

Taner Tüzün, Nürnberg, (DHA) - Nürnberg THY, Nürnberg Süd West Park adresinde Malatya ve Kayısı günü düzenledi. 20 kişilik Malatya' heyetinin beraberinde getirdiği Kayısılar davetlilerin beğenisine sunuldu.

Slaytlarla Malatya'nın güzelliği sergilendi. Nürnberg Pamukkale lokantasının damak zevkine hitap ettiği etkinlikte, THY Nürnberg Müdürü Dr. Osman Nuri Hasırcı, THY tüm personeli. Başkonsolos Yavuz Kül, Konsolos Gürol Baş, Muavin Konsolos Murat Başar, Din Hizmetleri Ataşesi Mümin Şener, Çalışma Ataşesi Faruk Küçük, Müsiad Nürnberg Başkanı Kadir Bozkurt, Nürnberg Ditib Başkanı Hasan Aslan,Fürth Ditib Başkanı Refet Avcı, Nürnberg Metropol Bölgesi Türk Toplumu Başkanı Prof .Alp Şefik Bahadır, Nürnberg Havaalanı Müdürü Gehrt Lesco, Nürnberg Ticaret Odası Başkanı Bay Papilius, Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Sezai Yılmaz ile çok sayıda Alman ve Türk konuk hazır bulundu

MALATYA VE THY TANITILDI

THY Nürnberg'in tanıtımını Harun Şengül üstlenirken, Nürnberg THY Müdürü Dr .Osman Nuri Hasırcı bir selamlama konuşması yaptı ve konuklarına hoş geldiniz dedi. Daha sonra sırasıyla söz alan Nürnberg Belediyesi Ekonomi Müşaviri Michael Frass, Başkonsolos Yavuz Kül, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeyşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Dr .Sezai Yılmaz, Nürnberg Havaalanının Almanya'nın en iyi havaalanı seçildiğini ve aynı zamanda THY Avrupa'nın en iyi hava yolları unvanını aldığını anımsatarak, en iyileri bir arada, bu güzel organizeye imza attılar dediler. Dr. Sezai Yılmaz, Kayısının bir çok hastalığa, örneğin, kansere karşı etkili olduğunu belirtti. Konuşmacıların tümü aynı zamanda terörü kınadılar.

TÜRK DÜNYASI DANS VE MÜZİK GRUBU RENK KATTI

Kaysı günü için özel olarak Nürnberg'e gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Dünyası Dans ve Müzik Grubu yaptığı müzikle herkesi coşturdu. Özellikle Malatya, Malatya şarkısı herkes piste döktü. İkram sonunda davetlilere THY yolları birer hediye paket verdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sezai Yılmaz Faruk Küçük Pamukkale Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title