Haberler

The Following Dizisi Konusu Nedir? Neden FETÖ'yü Anlamak İçin Gerekli?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı tarafından FETÖ'yü anlamak için önerilen The Following dizisi nedir? Oyuncuları kimlerdir? Neden 15 Temmuz kitapçığında yayınlandı?

Cumhurbaşkanlığı, 10 soruda 15 Temmuz darbe girişimi ve FETÖ'yü anlatan 42 sayfalık İngilizce ve Türkçe kitapçık hazırladı. Kitapçıkta FETÖ'yü anlamak isteyenlere dünyada ilgiyle izlenen 'The Following' dizisi örnek gösterildi. The Following nereden izlenir, Türkiye'de yayınlandı mı, konusu nedir, işte tüm cevapları.

THE FOLLOWING HANGİ KANALDA NE ZAMAN YAYINLANDI? KAÇ SEZON SÜRDÜ?

Yabancı dizi sitelerinde 'gizem, dram ve suç' kategorinde gösterilen Amerikan yapımı The Following Ocak 2013 tarihinde Fox Broadcasting Company'de yayınlandı. Türkiye'de eski adıyla CNBC-E, yeni adıyla TLC kanalında yayınlandı. Toplamda 3 sezon, 45 bölüm sürdü. Dizi şu anda yayınlanmamaktadır.

THE FOLLOWING DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ünlü seri katil Joe Carroll (James Purefoy) ölüm hücresinden kaçar ve yeni bir çılgınlığa soyunur. Bunun üzerine FBI, eski ajan Ryan Hardy'i (Kevin Bacon) davaya danışmanlık yapması için departmana geri çağırır. Artık göz önünde olmayan Hardy, edebiyat öğretmenliği yaptığı Virginia Üniversitesi'nin kampüsünde 14 kız öğrenciyi öldüren Carroll'ın dokuz yıl önce yakalanıp hapse atılmasından sorumludur. Hardy, Carroll'la ilgili her şeyi bilmektedir. Belki psikolojik ve entelektüel anlamda tek dengidir. Ancak yıllar önce Carroll davasını çözen Ryan Hardy artık farklı bir adamdır.

Bu seri katili yakalamak için harcadığı süre boyunca hem fiziksel hem de zihinsel olarak yaralanmış olan Hardy sahadan ayrılalı uzun zaman olmuştur. Bu soruşturma Hardy'nin kurtuluşudur, harekete geçme çağrısıdır.

THE FOLLOWING VE FETÖ ARASINDAKİ İLİŞKİ NE?

The Following dizi neden FETÖ ile ilişkilendirildi? FETÖ'yü anlamak için The Following neden izlenmeli? 15 Temmuz darbe girişimini anlatan kitapçıkta, "The Following dizisi bu örgütün yapılanmasını anlamak için güzel bir örnek olabilir. Dizi, bir edebiyat profesörünün kendi hastalıklı yapısı için insanları bir suç makinesine dönüştürmesinin hikâyesini anlatıyor" önerisi verildi.

OYUNCU KADROSU

Kevin Bacon
Ryan Hardy
Shawn Ashmore
Mike Weston
James Purefoy
Joe Carroll
Sam Underwood
Jessica Stroup
Max Hardy

Kaynak: Haberler.com / Gündem

James Purefoy Kevin Bacon Türkiye Fox Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title