Haberler

Tff Ülker Futbol Köyleri Projesinde 40 Çocuk Eğitiliyor

TFF ve Ülker işbirliğinde bu yıl 7.si düzenlenen TFF-Ülker Futbol Köyleri Projesi, Nevşehir'in Avanos ilçesinde gerçekleştiriliyor.

TFF ve Ülker işbirliğinde bu yıl 7. si düzenlenen TFF-Ülker Futbol Köyleri Projesi, Nevşehir'in Avanos ilçesinde gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında 2000 doğumlu 40 sporcu eğitim görüyor.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen yetenekli çocukları sportif ve sosyal amaçlar çerçevesinde futbol platformunda birleştirerek sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine önemli katkılar sağlamayı hedefleyen bir proje olan TFF-Ülker Futbol Köylerinde, uzmanlar tarafından düzenlenen eğitim programında ağırlıklı olarak yer alan futbol çalışmalarının yanı sıra çocuklara yaratıcı drama, satranç, çevre bilinci, ilkyardım, beslenme ve futsal eğitimleri de veriliyoır. Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfının dengeli beslenme eğitiminin de verildiği Futbol Köylerinde, 'Farklılıklara Saygı' oyun atölyesi de Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından yönetiliyor.

TFF-Ülker Futbol Köylerinde geleceğin yıldız sporcu adayları, futbol yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra, futbolun özünde yer alan kardeşlik, centilmenlik ve dayanışma ruhunu keşfediyor. Futbol Köyleri projesiyle bugüne kadar yaklaşık 3 bin 600 çocuğa spor yapma, yeteneklerini geliştirme imkanı sağlandı.

Nevşehir'in Avanos ilçesindeki futbol köyünü ziyaret eden Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, burada sporcularla sohbet etti. Ünlüer, kampa katılan sporculara kendileri için belirledikleri hedef doğrultusunda çalışmaları gerektiğini belirtti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sabri Ülker Nevşehir Avanos Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title