Haberler

Teşkilat'ın merakla beklenen 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme:

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alan dizisi Teşkilat, dün akşam ekrana gelen 1. bölümüyle nefes kesti. Konusu ve başarılı oyunculuklarıyla alkış toplayan Teşkilat dizisinin merakla beklenen 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın çarpıcı operasyonlarının anlatılacağı Teşkilat dizisinde, MİT'İn sır gibi saklanan ve "Kale" olarak adlandırılan kampüsünden görüntüler de ilk kez ekrana geldi. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin'in yer aldığı Teşkilat dizisinin 14 Mart Pazar günü ekrana gelecek olan 2. bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı.

SERDAR İFADE VERİYOR

Teşkilat'ın 2. bölüm fragmanında aşık olduğu Ceren'in bir ajan olduğunu öğrenen Serdar, yalan makinasına bağlanıyor. Ekibin diğer üyeleriyle bir araya gelen Serdar, ilişkisi hakkında merak edilenleri yanıtlıyor.

SIR GİBİ SAKLANAN KAMPÜSTEN İLK GÖRÜNTÜLER

Teşkilat dizisi, yedi vatan sevdalısı istihbaratçının olağanüstü operasyonlarını, geride bıraktıkları sevdiklerini, vatan uğruna yaptıkları fedakarlıklarını ekrana taşıyor. Teşkilat dizisiyle, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana geldi.

Teşkilat'ın merakla beklenen 2. bölüm fragmanı yayınlandı

TEŞKİLAT'IN İLK BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluştu. Türkiye'ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye'nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Teşkilat'ın merakla beklenen 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve "resmen" ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar.

Teşkilat'ın merakla beklenen 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Mete Bey ekipte düşündüğü Zehra (Deniz Baysal Yurtcu), Hakkı Dayı (Tuncer Salman), Pınar (Ezgi Şenler), Hulki (Nihat Altınkaya), Uzay (Serdar Yeğin) ve Gürcan'la (Ahmet Uğur Say) tek tek görüşerek her birine, kendilerini tanıyan herkesin ve ailelerinin kendilerini "ölmüş bilmesi" gerektiğini söyler ve bunu kabullenmelerini teklif eder.

Teşkilatın en iyi istihbaratçılarını bir araya getiren bu ekibin liderliği için teşkilatın en gözde ismi Serdar Kılıçaslan (Çağlar Ertuğrul) seçilir. Serdar, vatan sevgisi ile aşkı Ceren (Ezgi Eyüboğlu) arasında kalırken (çünkü bu görevin gereği Ceren de Serdar'ı 'ölmüş' bilecektir) her biri kendi alanında uzmanlaşmış istihbaratçılardan oluşan ekibin diğer üyeleri de geri dönüşü olmayan bir yola gireceklerinin farkına varırlar.

Teşkilat'ın merakla beklenen 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağlar Ertuğrul Deniz Baysal Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

Rüknettin dede:

Bıktık bu mafya özentisi dizilerden

5
7
yanıtYanıtla
SEN NE KAFA YAŞIYORSUN:

DİZİNİN MAFTA İLE ALAKASI YOK

yanıt4
yanıt3
cem:

ülkede iki kesim var bir heykel severler 2 vatanseverler. vatanı için canını veren severler heykel severlere karşı

1
6
yanıtYanıtla
saçmalıklar işte:

Ne oldu da sır gibi saklanan kaleyi aşikâr etmeye karar verdiler. hemde dizi eşliğinde, bence çok saçma. . . .

6
0
yanıtYanıtla
hayırdır:

önce kozmik oda çakallartarafından talan edildi. şimdi, güvenlik kurumu konulu dizi ? insanları korkutmak mı yoksa kuruma zarar vemek mi hedef ?

4
1
yanıtYanıtla
egm:

suç işlemediysen neden korkasın . . ayrıca kurum düşündüğünüz kadar basit değil. burda görünen yada gösterilen kurumun ne gücünü ne yapısını akamete ugratmaz

yanıt0
yanıt2
mert:

chp heykel dikerek uyutuyor halkımızı ya. dış güçler diyoruz bizde işte o dış güçleri ve içimizdeki hizmetkarlarını deşifre ediyoruz.

1
3
yanıtYanıtla
Bulut:

Sacmaliklarin biri bitiyor oburu basliyor.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title