Haberler
BBC

TikTok fenomeninden dikkat çeken açıklama: Başı açık insanlara kafir gözüyle bakardım

Güncelleme:

TikTok uygulamasıyla fenomen olan Zeynep Yatkın, verdiği röportajda yıllar önce başı açık insanları "Kafir" olarak nitelendirdiğini ve bunun seneler sonra yanlış olduğunu fark ettiğini anlattı.

Son dönemin en hızlı büyüyen sosyal medya uygulaması TikTok ile fenomen olan Zeynep Yatkın, yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Yatkın, "Çarşaflı bir insandım. Açık insanlara biz 'kafir' diyen insanlardık" dedi.

"CEHALETİN İÇİNDEYDİK"

BBC'nin haberine göre; Samimi açıklamalarda bulunan fenomen Zeynep Yatkın, "Çarşaflı bir insandım. Mahmut Efendi'nin kurslarında büyüyen, aşırı radikal, hiç etrafa bakmayan, her kitabı okumayan biriydim. İnsanlar şimdi böyle görünce 'Sen çarşaflıydın dinden çıktın' diyor. Çünkü biz de öyle görüyorduk. Açık insanlara biz 'kafir' diyen insanlardık o zaman. Ne kadar büyük bir cehalet, nasıl bir cehaletin içindeydik. Rabbime şükürler olsun beni, bizi kurtardı o cehaletten" dedi.

Tesettürlü fenomenden dikkat çeken açıklama: Başı açık insanlara kafir gözüyle bakardım

"AMACIM KAPALI OLUP BİR ŞEYLERİ BAŞARMAK"

Amacından bahseden Zeynep Yatkın, sözlerine şöyle devam etti: "Amacım kapalı olup bir şeyleri başarmak. 'Ben de bunu yapıyorum evet, ben bunu başardım' demek. Çünkü bizim yaşam tarzımızla alakalı bize bu fırsat verilmiyor"

"O BENİM EŞİM, BEN ONUN SAHİBİ DEĞİLİM"

Zeynep Yatkın'ın eşi Ramazan Yatkın ise, "TikTok'daki küçük eğlencesini paylaşmasıyla fenomen olmuş, benim haberim de yoktu. Bana bu fenomenlikten dolayı hakaretler de geldi 'Nasıl böyle bir şeye izin verirsin? Hanımın sosyal medyada ne işi var' diye. O benim eşim, ben onun sahibi değilim. O bir insan, kişiliği olan, fikri olan, zekası olan birisi. O yüzden orası onun tamamen özgürlük alanıdır ve ona asla müdahale etmem." dedi.

Tesettürlü fenomenden dikkat çeken açıklama: Başı açık insanlara kafir gözüyle bakardım

BBC

Sosyal Medya Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (126)

ASLI:

BAŞ ÖRTÜLÜ VE ARAP KÖKENLİ BİR BAYAN OLARAK BENDE AÇIK GİYİNENLERE TAHAMMÜL EDEMİYORUM.

9
29
yanıtYanıtla
Nihat:

O zaman arabistana yallah. .

yanıt17
yanıt6
Suriya Mahmoud Masut:

Aslı sen var Arap ben var Arap ben seni almak 4. karı olmak sen benim

yanıt7
yanıt5
mehmet can:

bende edemiyorum ama Allah zaten verecek cezalarını başı açık kafir değil ama münafıktır bu da böyle biline

yanıt1
yanıt5
GERÇEK ASLI:

BU ÜLKEDİ ÖZGÜRLÜKLER KADIN HAKLARI FAZLA SANA YALLAH HAYRANI OLDUĞUN ARABİSTANA.

yanıt2
yanıt8
mehmet:

irana git o zaman

yanıt2
yanıt5
...:

Ben 29 yaşında bir çocuk annesiyken tesettüre girdim, saçım acikken kapalılara karşı hiç antipatim yoktu şu anda da saci aciklara antipatim yok... toplumda aslında bu bir sorun değil sadece sorun olmasını isteyenler var kapalı ve açıklari düşman etmeye çalışıyorlar ama kimsenin umrunda değil ( Ya da bana hiç denk gelmedi gerçekten kapalıdan nefret eden açık ya da açıktan nefret eden kapali)

yanıt5
yanıt2
ASLI:

AÇIK GİYİNENLER DERKEN BAŞI AÇIKLARI KASTETMEDİM. MİNİ ETEK GİYİPTE ALTINA TANGA GİYENLERİ VEYA HİÇ BİR ŞEY GİYMEYENLERİ KASTETTİM. BENDE ALTIMA BİR ŞEY GİYMİYORUM ÇÜNKÜ.

yanıt1
yanıt9
...:

Başörtülü arap kökenli bir bayan değil miydiniz altıniza nasıl bir şey giymiyorsunuz tövbe tövbe... neyse. Siz başkasının tangasina karışırsanız başkasına da sizin tuniginize turbaniniza karisma hakkini vermis olursunuz.

yanıt2
yanıt2
ASLI:

BENİM SADECE ÜSTÜM KAPALI ALTIM AÇIK YENİ MODA.

yanıt2
yanıt3
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title