Haberler

Terim'in Son Gözdesi Kerem Demirbay: Milli Takım Kararını Henüz Vermedim

Güncelleme:

Fatih Terim'in A Milli Takım'a kazandırmak istediği Kerem Demirbay, "Almanya ile Türkiye arasında bir seçim yapacağım. Zor olacak ama henüz karar vermedim." dedi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile zaman zaman adı geçen Kerem Demirbay, Alman basınına açıklamalarda bulundu. Sezon başında Hamburg'tan ayrılıp Hoffenheim'a transfer olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Demirbay hem ayrılık süreci hem de milli takım konusunda konuştu.

"KARAR VERMEDİM"

Hamburg'tan ayrılma kararı hakkında konuşan Kerem, ''Düseldorf'ta kiralık oynarken kulüp yetkililerinden benimle bir iletişime geçen olmadı. Hamburg'ta kendimi önemli hissetmedim. Ondan sonra kulüpten kesinlikle ayrılmam gerektiğini biliyordum'' ifadelerini kullandı.
Milli takım konusunda da henüz seçim yapmayan ve Almanya ile Türkiye arasında kalan Kerem Demirbay, bu konu hakkında da ''Tabii zorlayıcı bir karar olacak. Ancak henüz nihai kararımı vermedim'' dedi.

Bu sezon Bundesliga'da Hoffenheim forması ile Bundesliga'da 8 maça çıkan Kerem Demirbay, 3 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi. 23 yaşındaki başarılı oyuncunun 2019 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Türkiye Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title