Haberler

Bir Ay Önce Evlendiği Eşiyle Cep Telefonunda Görüntülü Konuşma Yapıp İntihar Etti

Güncelleme:

Aydın'da, maddi sıkıntılar yaşayan borçlu adam, bir ay önce evlendiği eşini görüntülü arayıp, "Bu beni bu halde son görüşün, birazdan kendimi asacağım" deyip intihar etti.

Aydın'ın Nazilli İlçesinde, maddi sıkıntılar yaşadığı öğrenilen Muhammet Uçar (45), eşini cep telefonuyla görüntülü aradıktan sonra iddiaya göre kendini asarak intihar etti.

BORÇLARI YÜZÜNDEN BUNALIMA GİRDİ

Olay, İsabeyli Mahallesi'ndeki Futbol sahasının yanında bulunan zeytinlik alanda bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Bir ay önce ilk evliliğini yapan kahvehane işletmecisi Muhammet Uçar, iddiaya göre düğün yapmak aldığı borçları ödeyemeyerek bunalıma girdi.

EŞİYLE GÖRÜŞÜP İNTİHAR ETTİ

Eşiyle bu yüzden tartıştığı iddia edilen talihsiz adam daha sonra 'İşe gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Yaklaşık bir saat sonra elinde ip ile zeytinlik bir alanda bulunan bir ağacın yanında eşini görüntülü olarak arayan Uçar, iddiaya göre eşine "Bu beni bu halde son görüşün, birazdan bu elimdeki iple kendimi asacağım" dedi.

KENDİNİ AĞACA ASTI

Telefonu kapatan Muhammet Uçar daha sonra yanında getirdiği iple kendini ağaca astı. Ağabeyi eşini aradığı sırada yengesinin yanında olan Cumhur Uçar durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Uçar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz adamın cesedi savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Jandarma intiharla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İsabeyli Nazilli Aydın 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

I.M:

ON YARGILI DANGALAKLAR.KOLAYMI INTIHAR ETMEK.ALLAH KIMSEYE GOSTERMESIN.1 AYLIK EVLI INTIHAR EDERMI .NE DERDI VARDI KIMBILIR.

23
1
yanıtYanıtla
1:

BENCE BİR İNSAN DÜĞÜN BORCU YÜZÜNDEN İNTİHAR ETMEZ . BORCU KAPATMAK İÇİN KUMAR İŞLERİNE FALAN GİRİP DAHA BÜYÜK BORÇLANMIŞ OLABİLİR

6
13
yanıtYanıtla
halit sezeroglu:

BMW CLUB ANKARA SPONSOR olarak saygilar

0
15
yanıtYanıtla
poyraz:

hödük

yanıt0
yanıt0
mahmuttas:

maddi sıkıntılar, borç batağı, krediler. . . bankalar insanı intihara sürükler. burada bu adamın ölümüne sebep olanlar belli ! onlara soruşturma açın önce ey devlet !!!

10
1
yanıtYanıtla
Ali Çınar:

Artık geçim derdi ve yoksulluk sınırı insanlara tak dedi. Saçma sapan düşün adetleri o olmazsa olmazları e yaşam şartlarının zorluğu insanı cinnete cinateye kendini öldürmeye kdr gidiyor artık. Devletin buna el atması gerekmiyor mu? yazık değil mi bu canlara???? Ya tarafların olmazsa olmaz bu düğün dedikleri şimdi sarılsın aldığı yemek odası takımına veya hiç kullanmayacağı o saçma sapan tabak çanaklara. Allah hepsinin hesabını sorar. . .

7
1
yanıtYanıtla
Deve:

Şu banka faizlerine devlet el atsın. 100 milyar veriyor 170 milyar istiyor. Sen bankaya 100 milyar yatırıyorsun 120 milyar ancak alırsın.

5
0
yanıtYanıtla
tahsin:

ölümüne sebep olan kişilere soruşturma açılsın çok banka müdürleri şube müdürleri işinde atılır emekli adamın maaşının tamamına el koydu sadece aylılk100 lr verdi adam kahrından kanser oldu öldü eskişehir mahmudiye z b şube müdürü adamın dolaylı yöden ölümüne sebep oldu böyle müdürden hala medet bekliyen yetkili müdürleri kınıyorum ah adaletim böyle kişileri kapında barındırma vermesin okadar kredi maksat kredi değil adamı öldürmek ve kalan parasınıda devletten almak direk suçlu

4
1
yanıtYanıtla
uzaya köprüyle cıkcaz:

millet o kadar huzurlu refahlı ki ekonomide iyi tabi ee bunun sonucunda da böyle güzel tablolar görüyoruz her gün

1
2
yanıtYanıtla
uzaya köprüyle cıkcaz:

ülkenin yarısı borçlu çoğu insan depresyonunu azaltmak veya intihardan kaçınmak için düzenli olarak ilaç alıyor. Çünkü ne huzur var ne refah. . . Kredi borçulaların sayısı, ülkenin ne durumda olduğunu gösteriyor zaten

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title