Haberler

    Zenith, Felix Baumgartner'ın Saatini Bağışlıyor

    Dünyaca ünlü lüks saat markası Zenith, Felix Baumgartner’in Dünya Rekoru Kırdığı El Primero Stratos’u, Only Watch’da açık arttırmaya çıkarıyor Konyalı Saat distribütörlüğündeki dünyaca ünlü saat ...

    Dünyaca ünlü lüks saat markası Zenith, Felix Baumgartner'in Dünya Rekoru Kırdığı El Primero Stratos'u, Only Watch'da açık arttırmaya çıkarıyor

    Konyalı Saat distribütörlüğündeki dünyaca ünlü saat markası Zenith, elçisi Felix Baumgartner'in onuruna tasarladığı El Primero Stratos'u geliştirmek için kullanılan eşsiz prototipi Only Watch'a bağışlıyor.

    Saat mezatçıları Antiquorum tarafından, dünyanın ilk hayır amaçlı saat müzayedesi olarak tanınan

    'Only Watch'

    un 5.si, bu yıl 28 Eylül 2013'te Milano'da düzenleniyor. Dünyanın önde gelen saat üreticilerinden 33 isim, bu etkinlik için özel olarak tasarlanan benzersiz saatlerini bu müzayedeye bağışlayacak!

    Satıştan Elde Edilecek Gelir Kas Distrofisi Hastalarına Bağışlanacak

    28 Eylül'de düzenlenecek müzayedenin satışından elde edilecek gelir, 'Only Watch' aracılığıyla, her 3 bin 500 çocuktan birini, dolayısıyla 250 bin çocuk, ergen ve genci etkileyen, nöromüsküler bir hastalık olan Kas Distrofisi araştırmalarını finanse etmek amacıyla Monegasque Müsküler Distrofiyle Mücadele Derneği'ne bağışlanacak.

    Erkek ve kadın saatleri koleksiyonu sergisi Only Watch, 6 Eylül 2013'te Singapur'dan başlayarak Hong Kong, Şangay, Pekin, New York, Cenevre'yi gezerek dünyayı dolaştıktan sonra 25-28 Eylül'de Monako Yacht Show'da gerçekleşecek bir sunumla sona erecek. Müzayede 28 Eylül'de saat 11: 00'da,  Hötel Hermitage, 'Salle Belle Epoque'ta gerçekleştirilecek.

    Ses Duvarını Aşan İlk Saat; El Primero Stratos da Only Watch'a Destek Olacak

    Zenith El Primero Stratos, Manufacture tarafından geliştirilip, Felix Baumgartner adına tasarlanan ve Felix Baumgartner'in rekoruyla yakın uzay ortamında ses duvarını aşan ilk saat olarak tarihe geçti.

    Zenith'in, 39 bin metre yükseklikten atlayarak dünya rekoru kıran Avusturyalı sporcu Felix Baumgartner'e özel ürettiği El Primero Stratos'un prototipi de bu önemli etkinlikteki yerini alarak 28 Eylül'de düzenlenecek müzayedede sahibini bulacak.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Felix Baumgartner Zenith Milano Eylül Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title