Haberler

WhatsApp Avatar çıkartmaları güncellendi: İşte yeni görüntüleri

Güncelleme:

WABetaInfo'nun bugün blog hesabında paylaştığı habere göre Avatar çıkartmaları WhatsApp için güncellendi! İşte detaylar..

Meta, bir süre önce bağlı olduğu platformlar için Avatar'ları geliştirdi. Firma, Instagram ve WhatsApp için Avatar'ları bir süredir de yeni özelliklerle tüm kullanıcılarının beğenisine sunmaya başladı. Öyle ki bugün WABetaInfo tarafından hazırlanan habere göre WhatsApp, Avatar'ların tasarımını değiştiriyor. Peki, yeni WhatsApp Avatar çıkartmaları tasarımı nasıl olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

WhatsApp için Avatar çıkartmaları aynı sayıda kalacak

WABetaInfo'nun bugün paylaştığı habere göre Avatar'lar için sayı aynı kalacak. Yani Meta, yalnızca Avatar'ların tasarımında değişiklik yaptı. Öyle ki teknoloji firması, Avatar'lar ile oluşan ifadelerin kişilerin duygu ve düşüncelerindeki değişiklikleri yansıttığını düşünüyor.

Ayrıca ek olarak Avatar'lar için olan kıyafet, saç rengi, yüz şekli gibi küçük ama farklılık yaratan detaylarla iyileştirilmiş görünecek. Bu nedenle Avatar'ları güncelleyerek ifadelerin karşı tarafa daha iyi aktarılmasını sağlayacak.

iOS için beklenen WhatsApp özellikleri kullanıma sunuldu!

iOS ve Android için aynı anda gelen yenilik, uygulamanın güncellenmiş olarak son sürümlerinin hepsinde yer alacak. Yani yeni Avatar tasarımları, kararlı sürümdeki WhatsApp sürümlerinin hepsine geldi. Kullanıcılar, güncelleme yaparak yeni tasarımdaki Avatar'lara ulaşabilir.

WABetaInfo, yenilikle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi avatar paketinde bulunan çıkartma sayısı aynı kalırken yapılan değişiklikler, görsel çekiciliğini artırmak ve çeşitli yelpazeyi yansıtmalarını sağlamak için bazı çıkartmaları yeniden tasarlayıp değiştirerek daha fazla derinlik ve kişilik kattı. Kullanıcıların iletmek istedikleri duygu ve ifadeler. Bize göre değişiklikler, WhatsApp'ın bu özellikle kullanıcı deneyimini geliştirmeye olan bağlılığını da yansıtıyor."

Öte yandan Meta, Avatar'ları iOS'un Memoji'lerinden daha sonra yarattı. iOS için Memoji'ler de iPhone kullanıcılarında Avatar'lar ile benzer özellikleri yansıtıyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? WhatsApp için yeni Avatar tasarımını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title