Haberler

    Tim Cook'tan Airpods Savunması!

    Birçok kişinin kulaklarından düşmesinden korktuğu AirPods kablosuz kulaklıklar için, birinci ağızdan savunma geldi!

    Tim Cook, geçtiğimiz yıl kaydedilen bir videoda bir Pharrell Williams şarkısı eşliğinde yaptığı figürlerle ne kadar iyi dans ettiğini herkese göstermişti. Peki sizce Apple CEO'su kimilerine göre düşüp kaybolma riski çok yüksek olan 'ları dans ederken hiç denedi mi? Cook, ABC News'e verdiği bir demeçte Apple'ın tartışmalı yeni kulaklıklarıyla dans ettiğini ifade etti.

    Cook, AirPod'larla ilgili yaptığı açıklamada kulaklıkların birçok kişinin korktuğunun aksine hiçbir durumda kulaklarından düşmediğini belirtti: "Onları koşu bandındayken, yürüyorken ve normalde yaptığınız şeyleri yapıyorken taktım. Normalde kablolu kulaklıklarla etrafta dolaşırken onların sürekli bir şeylere takıldığı durumları hatırlayın. Artık böyle bir sorun yaşamayacaksınız."

    Apple CEO'sunun kulaklarında AirPod varken hangi şarkı eşliğinde ve nasıl dans ettiğini henüz bilmiyoruz fakat önümüzdeki ay piyasaya sürülecek AirPod'ların kulaktan düşüp kaybolma ihtimali yine de büyük bir risk anlamına gelebilir. Zira Apple'ın bu kablosuz kulaklıklarını edinmek isteyenlerin 159 doları gözden çıkarmaları gerekecek.

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title