Haberler

    Swatch Touch Zero One, Türkiye'de

    Swatch'un ilk "Connected Watch"uyla karşılaşmaya hazır mısınız?

    -

    Swatch Touch, plaj voleybolundan ilham alınarak hazırlanan bir saat. Swatch, plaj voleybolu oyuncuları ve takipçileri için 5 dünya sunuyor: Adımlarınızı, alkışlarınızı, topa vuruş sayınızı takip ediyor, antrenörleriyle sizi motive ediyor ve temel görevi olan "zamanı" gösteriyor.


    Adım: Adımlarınız, yaktığınız kalori, kat ettiğiniz mesafe ve aktivite için harcadığınız zaman da dahil birçok bilgiyi toplayarak size sunuyor.


    Antrenör: Yaptığınız aktivitelerde sizi motive etmek ve daha iyi sonuçlar elde etmeniz için var. Tembel Adam, Sert Çocuk ve Süper Kahraman olmak üzere uygulama aracılığıyla tercih edebileceğiniz 3 antrenör bulunuyor.


    Topa vuruş: Saati topa vuruş yaptığınız kolunuza takarsanız, saatin içinde yer alan alıcı sayesinde yaptığınız vuruşlar bir bir sayılacaktır. Ayrıca vuruş kuvvetiniz de ölçülüyor.


    Alkış: Diyelim ki arkadaşlarınızı izliyor ve alkış tutuyorsunuz. Saatiniz de bu alkışların sayısını tutuyor ve şiddetlerini ölçüyor.


    Zaman: Cihazda zaman 1, zaman 2, tarih, alarm, kronometre ve zaman tutucu gibi özellikler bulunuyor. Sonuçta bir saatte olması gereken en temel özellik, zamanı doğru bir şekilde gösterebilmesidir.


    Suya dayanıklı bir ürün olan Touch Zero One, tek pil ile aylarca kullanılabiliyor.


    Swatch Sistem 51 - Sistem Blue saat - Video inceleme




    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Türkiye Swatch Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title