Haberler

Stephen King O Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Korku ve gerilim türünde yazdığı romanlarla bilinen ABD'li yazar Stephen King'in bir eseri daha beyazperdeye taşınıyor.

Korku ve gerilim türünde yazdığı romanlarla bilinen ABD"li yazar Stephen King"in bir eseri daha beyazperdeye taşınıyor.

1986 yılında yayımlanan roman ilk olarak 1990 yılında mini bir dizi olarak ekranlara taşınmışken şimdi ise Andrés Muschietti yönetmenliğinde beyazperdeye taşınıyor. İlk fragmanın Mart ayında yayınlandığı filmden yeni bir fragman daha geldi.

O"dan yeni fragman yayınlandı!

Yönetmen koltuğu Mama"nın yönetmenliğini yapan Andrés Muschietti"nin oturduğu filmde, ABD"nin Maine eyaletinde, küçük bir kasabada yaşayan "The Losers Club" namıyla anılan 7 çocuk başrolde.

Dışlanan bir arkadaş grubu olan bu 7 arkadaş, hayatın getirdiği sorunlar ve ergenlikle uğraşırken bir yandan da Bill Skarsgård tarafından canlandırılan palyaço kılığında dehşet saçan iblis Pennywise ile uğraşıyorlar.

Palyaçodan kurtulmak için birlik olmak zorunda kalan bu 7 arkadaşın yaşadıklarının anlatıldığı hikayede 1957 – 58 yılları anlatılıyor. İlerleyen dönemde filmin devamının da çekileceği belirtilirken, devam filminde ise 30 yıl sonra olanlar anlatılacak.

Başrollerde Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff ve Chosen Jacobs"ın yer alacağı It yada Türkçe"siyle O 8 Eylül"de vizyona girecek.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Amerika Birleşik Devletleri Stephen King Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title