Haberler

    Sağlık Sigortası Başvuruları Online Yapılabilecek

    Güncelleme:

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında sağlık sigortası başvuruları da online oldu. Anadolu Sigorta, sağlık sigortası başvuru süreçlerini dijitalleştirdi.

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında sağlık sigortası başvuruları da online oldu. Anadolu Sigorta, sağlık sigortası başvuru süreçlerini dijitalleştirdi. Yeni uygulama ile sigortalılar diledikleri yerden hızlı ve zahmetsizce sağlık sigortası başvuru formu sürecini tamamlayabilecek.

    Sektörde Bir İlk: Dijital Form Uygulaması

    Türkiye'nin en büyük sigorta şirketlerinden biri olan Anadolu Sigorta, sağlık sigortası başvurularında dijital form uygulamasında geçti. Kişilerin sağlık sigortası başvurularını cep telefonundan, tabletten ve bilgisayardan hızlı ve kolay bir şekilde, istedikleri yerden yapabilmelerini sağlayan uygulama, acenteler için de başvuru aşamalarının takibini kolaylaştırıyor. Acenteler, tekliflerini oluşturduktan sonra dijital formu tek tıkla sigortalılara iletebiliyor, iş akışının hangi aşamada olduğunun takibini yapabiliyor. Ayrıca formlar dijital ortamda kaydedildiğinden evrakların kaybolması, arşiv sorunları da ortadan kalkıyor.

    Anadolu Sigorta'dan bir ilk daha! Dijital form uygulamasıyla, Bireysel Sağlık Sigortası başvuru dokümanlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde iletebilirsiniz. pic.twitter.com/aX7NArHRXr

    — Anadolu Sigorta (@Anadolu_Sigorta) May 28, 2020

    Hem Sigortalılar Hem de Acentelere Kolaylık Olacak

    Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Gökalp, hem sigortalılar hem de satış kanallarının hayatını kolaylaştıran sektörde ilk dijital form uygulamalarına ilişkin "Sağlık sigortası başvurularında Dijital Form uygulamamız sektörde bu alanda öncü bir çalışma. Bu yeni uygulamayla her zaman olduğu gibi regülasyonlara yönelik gerekli hassasiyeti ve sigortalılarımızın veri güvenliklerini maksimum düzeyde gözetirken, müşterilerimize ve paydaşlarımıza daha yalın deneyimler sunuyoruz. Dijital Form uygulamamız, müşteriyi tanıyan, cinsiyetine göre sağlık sorunlarını sınıflandırarak yönlendiren akıllı sahalar ile tek formda tüm onay ve beyanları tamamlanabilir kılıyor. Kullanıcı dostu yönergeler içeren hızlı ve kolay kullanımıyla mobil telefon, tablet ve web üzerinden sağlık sigortası başvuru işlemlerinin tamamlanmasına olanak sağlıyor. Bu yönleri ile uygulama, sağlık sigortası başvuru ve üretim süreçlerinin kısaltılması ile yüksek müşteri memnuniyetini hedeflerken satış kanallarımız için de pek çok avantaj sağlıyor." açıklamasında bulundu.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Anadolu Sigorta Cep Telefonu Koronavirüs Sigorta Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title